Uppesittarkväll!

Tisdag och en dag kvar tills tomten knackar på dörren.
Idag gick jag och J upp jättetidigt för att åka iväg och handla det sista inför morgondagen, men guuuud va folk det var! Fick köpt det vi skulle fort som attan och hem igen. Sen började den stora julstädningen, blev precis klara. Annars är det skönt att allt är färdigt nu, klapparna är inslagna och ligger så fint under granen, julmaten står i kylen och rent från golv till tak.
Ikväll ska det göras skinka och smygstarta på julmaten hemma hos mamma. Blir självklart bingolotta också =)

Jess ♥

Dan före dan före dopparedan!

SHIT! Typ 3 veckor sen jag skrev. Blogga kanske inte var min grej :-/ eller så har jag bara varit väldigt upptagen.

Så var det måndag och 2 dagar kvar tills jag går in i vecka 18 och julafton. Jag å Jimpa ska bara vara hemma, har flängt runt som en vante varje år för att kunna träffa alla men bestämde oss för att bara softa och ta det lungt för en gångs skull. Svärmor och co kommer på morgonen och äter julfrukost med lite tomtegröt och vörtbröd och senare på kvällen kommer mina föräldrar förbi en sväng. Då får alltså jag å J massa tid för oss själva med kalle anka, julmat och julklppsöppning =) Kommer bli såååå mysigt.

Ciao!

 Jess ♥

Vecka 15!

Yes, idag gick jag in i vecka 15, alltså 25 veckor kvar till förlossningen eller 180 dagar om man räknar så. Nu kan man också urskilja könet, och jag tror nog att det ligger en liten sessa där inne *tihi* Men det återstår och se...

Min onsdag har annars varit ganska fullspäckad med sömn. Kom hem från jobbet vid 08.30 tiden imorse och slängde mig i sängen. Sov som en stock tills att Jimmy kom hem vid 15 tiden. Sen blev det ICA för att handla lite middagsmat.
Det blev tillslut pastasallad *mums* Fick köpt lite vörtbröd också =) Vid 18 kände jag tröttheten smyga sig på och bumms i säng för min del.  2½ tim senare var det dags att bege sig till jobbet igen.
På ett sätt kan det vara rätt tråkigt att jobba natt, man känner sig nästan konstant trött och man får ju inte så mycke gjort på dagarna.

Väl på jobbet ringde chefen för å snacka lite, alltid lika trevligt. Och jag fick även ledigt på lucia. Känns skönt och få spendera den dagen hemma med Jimmy med mys och lussebullar. Lilla mormor fyller ju år också, blir nog en liten sväng hem till henne för lite fika.

Nu ska jag dricka mitt te som håller på och kallna.

Jess ♥

En stund över!

Klockan är "mitt i natten" och här sitter jag och försöker få till ett första inlägg i nya bloggen. I själva verket sitter jag på jobbet och försöker få tiden att gå, det är ju bara 7 tim kvar *morr*  Men jag ska inte klaga, trivs jättebra med nattpassen trots att det känns lite extra nu när man är gravid.
Annars går graviditeten ganska bra nu, illamåendet och tröttheten börjar ÄNTLIGEN avta. Magen växer så det knakar, det gör väl allt på min kropp just nu iof. Brösten ploppar ur bh:n, mina vanliga byxor kommer jag inte längre i...för bred last. Jag har ju längtat efter att magen ska börja växa men nu när den äntligen gör det blidde allt bara jobbigt, urvalet i garderoben minskar för varje vecka. Det blir mest mjukisbyxor och någon stor t-shirt så det inte spänner åt någonstans. Känns skönast så just nu, men kanske inte lika kul tyvärr. Man kanske skulle åka in till staden och kika på lite mammakläder?!
Nu väntar först 2 nätter till, sedan blir det några dagars ledighet. Ska försöka inhandla lite julklappar i helgen, så det är klart. Men vad ska man köpa...
Ska försöka hinna med lite julbak också, som jag har längtat efter lusssebullar =) Tråkigt värre att man jobbar på lucia bara. Men man kan inte alltid få som man vill. Jag har ju 2 härliga sem veckor runt jul och nyår som jag ser fram emot, kanske inte bara för att man är ledig utan också för att det är dags för ultraljud. Ska bli såååå roligt!

Nu ska jag sluta babbla och börja jobba, har ju tråkigt nog stora BLX och äckel TF kvar! Men det går fort ,sen är det dags å sova en stund innan man slutar!

Jess ♥