Håkan Hellström!

Kvällens konsert med världens bästa Håkan närmar sig och jag känner på mig att det kommer bli helt fantastiskt! Vi får väl se vad monken tycker...

Men först ska jag och Jimmy storstäda och diskutera namn :)


♥KÄRLEK♥

Bebisar!

Igår blev det för första gången ett hembesök hos Johanna, Emil och lilla Liv. Sååå mysig lägenhet, man gick bara runt och titta...haha! Men ögonen vilade nog ändå mest på det sötaste jag sett på länge...lilltösen =) Snart 3 veckor och söööt som en docka. Hon var så snäll och bara låg där med stora blåa ögon och tittade.
Kan nog inte riktigt förstå att man kommer sitta där i samma sits om några månader. Helt plötsligt har man liksom en liten bebis och ta hand om. Det är så nära men ändå så långt bort! Man får sluta tänka så mycket och bara låta det hända, det faller sig nog ganska naturligt faktiskt...

Det dröjde inte så långt innan nästa babyboom. Strax innan 10 imorse fick jag ett mms från Jenny och Paul, ett kort på deras lilla Wincent som var helt nykläckt. Tårarna bara rann, jag blev sååå glad. Hoppas man får träffa dom snart! =)

Nu väntar lilla kussen i magen...den 19 mars vet vi vad det blir ;)

Jess ♥

Jobb och sparkar!

Igår blev det sängdags väldigt tidigt, somnade redan vid 21. Skönt att vakna upp i morse helt utvilad. Jag hann med ganska mycke innan mitt möte kl 10.00. Åt frukost och kollade på nyhetsmorgon, platta håret och sminkade mig. Det är sånt som jag annars gör när jag väl kommit till jobbet. Jag går alltid upp tok för sent, och då är det bara att slänga på sig kläderna och hoppa in i bilen. Men ska nog ändra mina dåliga vanor lite...försöka iaf =)

Efter mötet med bossarna tog jag och Therese en sväng på stan. Hittade till Lovely mama www.lovelymama.se på avenyn och fick köpt en "Mitt första album" med Tummen och jag! Helt sjukt söt bok. Sen bar det av mot Bäckebol homecenter för lite insperation till Tessans och Pirres nya lya. Det är nog första gången hon tyckte det var roligt och gå runt bland inredningsprylar, annars är det ju bara kläder kläder kläder den tjejen lägger pengar på.

Nu är jag hemma igen och funderar på att kanske dra ett varv med dammsugaren innan man åker till jobbet och kollar ställningen...

Bebisuppdatering;
Igår gick jag in i vecka 23. Nu är det inte så långt kvar innan man går hem för havandeskap. Inte så lätt att krypa mellan säten på ett flygplan med bamsemage direkt :-/
Lillplutten har även börjat kännas där inne. Sparkarna kommer titt som tätt på dagarna och är helt underbara. Vi får väl se vad h*n tycker om Håkan Hellström nästa helg ;)Mitt första album, TUMMEN OCH JAG!

U T M A N I N G!

Utmaning...


Reglerna:
* Gå in i mappen mina bilder
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.
Den här bilden fick jag fram. Den är från "En dag på strippen" på Säve -07. Och det är ju självklart min Jimmy som bränner lite gummi innan start. Det här är alltså en gammel volvo 740 som Jimpa byggt upp en helt ny motor på och fick ut ungefär 350hk.
E N  D A G  A T T  M I N N A S!

JAG UTMANAR THERESE!