Rosa är livet

Sådär ja, inte lika svart och trist längre. Men så mycke mer avancerat än så här klarar jag inte av, då får jag nog ta hjälp av någon.

Idag har väl vädret inte varit på topp, men när vi var ute och klippte gräset på framsidan förrut så var det faktiskt ganska behagligt för uteaktiviteter. Hade bara varit jobbigt om solen hade legat på. Vi fick även bort allt grus som vi hade på gräset sen altanbygget. Men även om gräset är klippt och gruset är borta ser det fortfarande blääää ut. Mossa och ogräs överallt, skulle behöva en mossrivare och lite gödsel...det hade nog gjort susen. Men det får bli en annan gång...
Önskar man kunde vara lika duktig i trädgården som Emma med familj har varit idag ;)

Framåt eftermiddagen fick vi för oss att måla om i monkens rum. Så ner mot Bauhaus vi for och fick med oss en spann med färg hem. Självklart ROSA! Jimpa är i fullgång med att måla så bilder på resultatet kommer i morgon =)
 



Nu är det söndagsparty-tajm!



Kommentarer
Emma

hehe ja men utan mamma o pappa skulle inte våran trädgård va fin. De är ju typ trädgårdsmästare!! Vi tog mossrivare o gödsel förra året. Funka inte bra. Ska ta blåkorn i år, för det funkade för våran mellangranne ;).

Igår va precis som du sa kanonväder. Man hade inte orkat i stekhet värme.

2009-05-04   08:56:11    http://fantasiemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback