Idag smäller det!

Det ska bli så jäkla roligt!
Vi är så glada för deras skull idag, vädret kunde juh inte bli bättre heller!




Nu ska vi börja göra i ordning oss här!

Det finaste som finns...

Idag är det den 30/10 och det betyder att våran lilla tjej är 4 månader. Hon är redan 1/3 år. Jag kan inte riktigt förstå att tiden har gått så fort. Det känns som igår när jag låg här hemma, kollade på "Lotta på Liseberg" och hade så ont. Det var då när när det var så fint väder, 30 grader och sol i 2 veckor, men snacka om riktiga skitveckor att vara höggravid på :-/ Vi åkte iaf in under natten och den lilla promenaden från parkeringen upp till förlossningen tog säkert närmare 20 min pga av alla värkpauser. Jag blev undersökt och var öppen 3-4cm. Fick ett rum och lustgasen hamnade snabbt i mina händer, sedan låg jag där i ca 12 timmar med den värsta smärta man kan tänka sig. Men så kom hon, helt plötsligt låg hon på mitt bröst. Jag tänker på det ögonblicket varje dag, det var helt fantastiskt! De första timmarna ihop med min nya familj och tiden på BB var helt magisk. Jag visste inte att man kunde känna så, kärleken till min sambo och dotter var så stark och fortsätter växa för varje dag.
2009 har många ggr varit jobbigt, tungt och fruktansvärt. Graviditeten var tuff med illamående, foglossningar and you name it. Men jag kan bara summera året som det bästa som hänt oss. Jag är så lycklig över vad jag har fått och det kan ingen någonsin ta ifrån mig!

Jimmy & Alissa
JAG ÄLSKAR ER



Alissa 

Lättad...

Gårdagen spenderades hemma hos Jenny och lilla Wincent. Svärmor, Sosso och dottern Alicia var oxå där. Det var himla trevligt att träffas. Vi fikade, Annette sydde upp bröllopsklänningen och det blev lite pyssel inför den stora dagen. Jag ska nog bli en "pysselmorsa" Inte för att jag är så duktig utan för att det är så förbaskat kul!
Framåt kvällen åkte jag till SATS och träffade PT Per. Jag fick ett program som passar mig och med det ska jag nog kunna uppnå mina mål med träningen, det känns bra! Mamma följde med och passade på att bli medlem hon oxå. När jag kom hem möttes jag av lite finbesök, Krille och Elin. Elin lämnade av lite "grejer" som jag ska fixa med inför lördagen...*hemligt hemligt*

Idag har jag inte känt mig något vidare bra så jag skippade cyklingen, vilket känns trist. Har mest bara myst med Alissa och tagit det lungt. Vid 16 tiden åkte vi bort till Jimpas jobb och jag fick en cakaocremé, det är verkligen ett måste varje gång...och sååå gott! När kunderna hade gått och allt var igen-bommat tog Jimmy lissen och åkte hem medans jag tog en sväng förbi b-plan...IGEN! Jag har haft lite smått panik dom senaste dagarna ang vad jag ska ha på mig på lördag. Som sagt, alla kläder i garderoben är juh för små. Så häromdagen köpte jag en klänning på MQ, den är iof svart men tänkte köpa någon rosa kofta över eller nåt. Men nu känner jag inte riktigt att svart lämpar sig, den är ganska kort oxå...visar juh förfasiken hela röven om jag böjer mig fram, not god! Så därför fick det bli något annat. Hittade en superfin klänning på Lindex, den är lila/rosa och är helt perfekt! Den fanns dock inte i str 36. Men eftersom skyltdockan hade samma klänning, bad jag om hon kunde kolla vad den hade för str...och sedär, min 36:a! Så nu äger jag en outfit, känns bra...jag är lättad!

Klänning Lila
Min nyinköpta klänning Pink Collektion som stödjer bröstcancerfonden!

Träningsvärk alabama today!

Idag gör det ONT, riktigt ont! Det värker i vaderna, låren, armarna, nacken...ja överallt. Hur ska jag orka fortsätta idag och dessutom cyklingen imorgon?! Mina ben kommer vara helt väck på lördag, glöm att jag kommer klara av att gå i högklackat.



Men jag ska inte klaga!
En vacker dag ska jag ha STORA muskler ;) och då får man allt utstå lite värk...

Nu ska jag göra mig en latte, sedan vaknar nog Alissa om en liten stund. Då beger vi oss ut mot Älvängen!
Ha en underbar dag!

091027

Idag vaknade jag och Lissen upp till strålande sol, man blir så mycket piggare då. Visst har det varit underbart väder?! Dock ganska kallt, men det är uppfriskande, och så blir man så rosig om kinderna.

Mamma kom över och vi packade ner lilltjejen i vagnen och begav oss ut på en liten promenix här uppe i Gerrebacka.


Har börjat med sittdelen till vagnen nu, hon blir så arg när hon inte ser något i liggdelen ♥

När vi kom hem var det dags för mat till Alissa, och eftersom hon lite smått har börjat äta "riktig" mat så blev det först några skedar Majs & Potatis innan hon sedan fick en skvätt ersättning.




Det var smarrigt!

Nu under kvällen har jag och Jimmy vart på SATS och kört BootCamp! Ohh MY GAD, det var nog något av det värsta jag någonsin gjort!!! ALDRIG MER SÄGER JAG BARA! Så otränad som jag är nu och hoppa in i en BLÅ klass med stenhård träning i 60 min. Pratade med Elin efteråt och hon sa att det är den tuffaste klassen dom har.
Nej nej, jag håller mig till dom GULA i fortsättningen!
Men det var ändå lite kul och testa.

För en liten stund sedan postade Jimmy inbjudningskorten, så nu ligger dom äntligen i lådan. Medans han var iväg och gjorde detta satte jag mig ner och pyssla en stund.


Såhär ser det numer ut på vårat kylskåp!
Blev det fint?

Nu ska jag slänga i mig lite soppa, vet att det är tok försent för att äta nu men är så jäkla hungrig!

Måste även gratta Emma för att budgivningen ligger högt. Hoppas det fortsätter lite till ;)
Jag har haft koll hela dagen, det är ju så spännande.

Kram på er!

Alissa 

Ligger efter...

Det var juh igår korten skulle postas men det tar sin lilla tid att göra sina egna inbjudningskort, så jag blev klar först vid 23 tiden. Men idag ska dom allt få följa med postgubben kl 18.




Vecka 44

Äntligen måndag!!!
Så här ser det ut i min kalender...

Idag: 
Posta lite inbjudningskort ;)
Handla tvättmedel, kaffe och lite sånt tråkigt!
Träffa Jimmy på B-plan och köpa skor.

Tisdag:
BootCamp, tuff kondition och styrketräning i stationer! 18.30 kör jag ett pass ihop med Jimmy!

Onsdag:
Träffa en Personlig Tränare på SATS 18.00

Torsdag:
BVC 10.30
Öppna Förskolan
SatsCykling 45 min med Åse kl 17.30 *längtar*

Fredag:
Jimmy är ledig!
SatsBaby 11.00
Ullared med mamma & pappa!

Lördag:
Jenny & Paul gifter sig ♥
Bröllopsfest 16.00
(Alissa får sova över hos mormor & morfar)

Söndag:
Antagligen ganska bakis :-/

Ska försöka träffa Elin och kanske inhandla en outfit inför lördagen oxå men ej bestämt när, var och hur än!

Vem där?

Min statistik har nästan fördubblats det senaste, så nu undrar jag vem du är som läser? Jag ä så nyfiken!!!
Så skriv en rad vettja...

Bebbe-bad!

Idag var det äntligen dags, som vi har väntat på att få bada. Alissa stortrivdes i vattnet, hon älskar verkligen att bada den flickan.


Alissa, Jimmy, instruktören och hennes docka Mimmi!







Alissa 

Nytt...

Gårdagens inköp:
Axelväska 299:-
ROSA postlåda 175:-
Fars dag present (Till Jimmy från Alissa)
Vita Rosor
Inbjudningskort





Invigning på Frölunda Torg!

Idag var det invigning för den nybyggda delen av Frölunda Torg. 20 butiker med massor av öppningserbjudanden. Vi var på plats idag kl 10.00 och det var KNÖKAT med folk. Parkerade i det nya p-huset med stora rymliga barnvagnsluckor, helt suveränt. Träffade även pappsen som jobbar på det såkallde "bygget" Men fint var det, kan tänka mg att det kommer bli en hel del resor dit framöver för härlig shopping.
Vill ni veta vad jag handlade idag?! Jag lägger ut lite bilder senare ikväll...

Samtidigt som jag köpte Alissas nya matstol köpte mormor en resesäng till när hon sover över vilket hon kommer göra nästa helg när det vankas bröllop. I förrgår fick lissen sova middag i sin nya säng och det gick sååå bra...



Äter alldeles själv!



Sitta kan hon oxå...

Alissa 

JAAAAAA!

Jag visste väl att hon skulle fixa det. Men stackars mamma som får offra sin bil ett tag framöver...

GRATTIS TILL KÖRKORTET TESSAN!


Visst blev hon fin på kortet! ;D

Snart sååå...

Idag fixade min lilla Tessan teorin och det firades med en bit tårta...

G R A T T I S syrran!
Snart har du kortet i din hand.




Tripp trapp...trull!

Nu har våran lilla tjej lite smått börjat smaka på banan och potatis, vilket inte alls är så värst äckligt. Eftersom det ska bli mer och mer fast föda nu framöver så behöver man självklart en matstol. Så idag åkte vi iväg till b-plan och köpte oss en tripp trapp...




Alissa 

Rekord!!!

Dagen är inte slut än, men idag har antalet besökare här i min blogg varit rekordhögt!

Kul att så många har kikat in ♥

Den sista veckodagen...

Imorse var inte Jimmy så tuff när han vakna, en liten bakfylla hade smugit sig på. Men det har inte vart så farligt under dagen, skönt det. Vi har haft en jättemysig söndag med fint väder och trevligt besök, Kristoffer & Elin har varit här och det är alltid lika kul att umgås med dom. 

På eftermiddagen gick vi ut på en liten promenix till Tolereds 4H-gård...




Tack för idag Judas & Elin ♥

Myskväll med Elin!

Har haft en helmysig dag med kanon väder. Blev tyvärr inget bad idag, det var bajs i bassängen :( Men ändå lite bra, för då får juh Jimpa vara med på första simmet iaf.
Nu under eftermiddag/kvällen har jag och Lissen haft bästaste Elin på besök. Först åkte vi ner till coop och handlade lite revben, potatissallad, cola, godis, chips och redbull. Snacka om att vi har flödat till det, men det får man göra på lördagar. Efter coop fick Alissa på sig sin pyjamas, lite välling och 2 skedar banan innan det var dags för läggning och det fick Elin äran att göra idag. Det gick som vanligt hur bra som helst.
Sedan Alissa somna har vi spanat lite tv-program, lullat lite på nätet och bara chillat. Pojkarna våra har varit på svensexa hela dagen, det är därför vi bara har varit vi. Men nu vid 22 ville klenisarna hem....jisses, vi brudar höll igång långt in på små timmarna på Jennys möhippa juh. Det är bara att inse, tjejer vet hur man festar!!! ;)


YEAAAAAH!

Den här goingen cyklade jag till i torsdags, såå jävla grym!




Babysim-premiär!

Imorse åkte Jimmy iväg på svensexa och hemma kvar blev jag och lisenfisen, nu är vi utan pappsen hela dagen. Lite tråkigt eftersom vi har första babysim-lektionen idag och det hade juh vart skoj om vi båda var med då. Men vi klara oss nog utan Jimmy. Det är dessutom städdag i föreningen som jag valde att inte vara med på. Jag vill inte trötta ut Alissa så att hon inte orkar bada sen...gå ut och städa lite kan jag allt göra en annan dag. Ikväll kommer Elin över och vi får väl se hur dagen slutar...

Nu ska jag packa ner lite badkläder, men jag kommer väl säkert glömma något. Jag kommer nog se lite rolig ut, eftersom jag blir tvungen att låna Jimpas badshorts och till dom min bikiniöverdel som är för liten. Det är inte klokt vad allt bara är för litet nu...


Min älskade lilla sockersöta tösabit!

Alissa 

Det är dags för fredagsmyyys!

Vad har ni gjort idag? Det har juh snöat å allt, riktigt rusk-väder. Därför bestämde jag mig för att köpa en ny höstjacka. Så nu på eftermiddagen åkte vi iväg mot b-plan. Hittade en himla go och mysig höstis för endast 599:- och den fick det bli. Valde mellan en svart och grön...men feg som jag är blev det en svart. Inhandlades även lite gott gott till Idol ikväll och på vägen hem tog vi en sväng förbi Selma, dom har juh öppnat en Sushi-restaurang där så lite råa firrar blev det till middag. Nu ska det bara städas lite här hemma, sedan är det dags för fredagsmyyys!



Världens godaste fredags-mat!



Min nya jacka från H&M

091015

Jimmy fick ledigt idag för att kunna följa med till Öppna och imorgon har han stoppdag så lilla familjen får en riktig långhelg ihop, helt underbart.

Jag tror Jimmy stortrivdes på öppna idag, han försvann iväg när jag satt och måla Alissas gipsavtryck och under sångstunden blev jag faktiskt ganska förvånad, Jimpa kan juh mer än man tror. När vi sedan var på väg hem sa han att "dit ska jag gå sen när jag är pappaledig" Jag blir så stolt över min lilla gubbe, att han inte förväntar sig att det bara är jag som ska göra allt sånt. Det bästa han vet är när jag säger att jag behöver städa eller åka iväg och "fixa" saker...för då får han ensamtid med sin prinsessa. Han är nog lite avis på att jag får umgås med lissen så mycket mer än han ;D

Efter öppna åkte vi hem och lillfia somnade så gott efter en heldag med massa andra bebbsingar. Då passade jag och ibby på att klä våran soffa, vi har en tygsoffa och tog av klädseln för någon dag sedan för att tvätta den. Idag var allt torrt och skulle på igen...ohh my gaaad, shit va jobbigt. Den plockar jag aldrig av igen. Men nu är det iaf rent och luktar gott sköljmedel i hela vardagsrummet.
Framåt eftermiddagen åkte jag iväg och träna medans Jimmy tog med lillan och åkte till coop för att inhandla grejjer till middagen, idag stog det nämligen grekiskt på menyn, mums! Och nu under kvällen har det visats mycket bra på tv, först "halv åtta hos mig" sedan "Mammas Pojkar" för att tillsist avsluta en perfekt dag med "Lyxfällan" och en stor kopp Chai-te. Nu är jag ganska trött och slänger mig nog i sängen, imorgon ska vi upp tidigt och gå på Satsbaby jag och Lissen medans Jimpa åker till jobbet och sätter på vårat nya avgassystem på V70:n, den kommer låta så jävla porrigt, grr!

Här kommer lite pics från dagen...


Såhär inpackad var våran lilla tjej imorse!



Strax innan 13.00 på öppna idag kommer det in en tjej som tänkte sälja lite barnkläder i "garderoberna" som finns. Då plockar hon upp denna skönheten från NOVASTAR ur sin kasse.
Jag slänger mig över den, JAG SKA HA! 100 spänn liksom, ett riktigt FYND!
Jag är nöjd!



Grekisk middag made by my man ♥


Idag grattar vi oxå Oliwer som blir hela 10 månader, stor pojke nu.
Och min lilla plutt blir 3½ mån idag.


Första passet!

Gissa vad jag nyss kom hem ifrån?! Mitt första träningspass och idag var det spinning 45min med Åse, en helt underbar instruktör...därför kommer jag i fortsättningen boka in mig på hennes pass måndagar och torsdagar. Vi körde på stenhårt och jag känner ju att konditionen inte är den bästa. Men hur kul och motiverad är man till att sätta sig på cykeln hemma?? Här har man hela tiden någon som stöttar och pushar dessutom till riktigt skön partymusik. Jag älskar spinning!!!




091012

Idag slutade Jimmy lite tidigare så när han kom hem drog vi iväg till b-plan så jag fick handlat lite träningskläder. Jag fick med mig ett par svarta byxor och en sport-bh hem, nu fattas bara en top och en väska sen är jag fit for fight. Första inbokade passet är på torsdag, och på fredag är det satsbaby, dår får Alissa vara med och träna ;)

Idag kom även namnnapparna jag beställde i förra veckan.


Nu ska jag ladda upp med lite chai-te framför lyxfruarna...


Uppdatering...

I helgen har det inte blivit något bloggande pga fullspäckat schema.

Såhär såg helgen ut...

Fredag: Judas och Elin kom förbi på middag, vi åt tacos och drack gott vin. Framåt midnatt åkte även SingStar fram ;D
Dessa underbara människor tackade även JA till att bli Alissas faddrar vilket jag och Jimmy uppskattar väldigt mycket ♥







Lördag: Vi åkte hem till Jenny, Paul och lilla Wincent på lite kalas eftersom Jenny fyllde år dagen innan. Det bjöds på jättegod tårta :) Sedan hem till mina föräldrar där vi åt en tre-rätters italiensk middag *mums* och kollade fotbollen.
Någon mer än jag som är hallelulja-glad för att våran förbundskapten Lagerbäck avgår??


Förrätt...


Huvudrätt...


Efterrätt...


Söndag: Xtra lång sovmorgon för lilla familjen. Sedan tog Jimmy med Alissa och åkte iväg på äventyr så jag fick storstäda här hemma.

Nu ska jag ta med min lilla flicka och kanske bege oss mot b-plan!


Ny medlem...

Stress och åter stress...låter det bekant? Vi människor är konstant stressade och idag var det värre än värst för min del, jag är helt slut! Sammanfattat var det babysim teorimöte på Lundbybadet, Alissa var supertrött och bara skrek...lilla jag glömde nappen hemma...JIHOOO! Lite info på SATS med Emma och sedan fort hem för en demo av en superdammsugare för 30.000kr. 

Ang vårat SATS möte då! Vi var bara ute efter en träningsvecka gratis men jag gick tillslut hem med ett medlemskort. Jag hann inte riktigt tänka igenom mitt beslut, men vad är det och tänka på egentligen??? Jag vill juh detta, jag måste för att uppnå mitt mål! Gör jag det inte nu kommer jag aldrig göra det...så nu jävlar ska graviditetskilorna bort och mina gamla kläder ska jag förhoppningsvis få på igen. Det ska bli skitkul att börja träna igen =)



Rent allmänt...

Ny vecka, då tar vi nya tag!
Dagen startade bra och ganska nyttigt men hur slutar den?! Jo, men ett glas sockersaft och choklad framför lyxfruarna. Trotts att jag hade djupa disskusioner i lördags med tjejerna om att jag mår dåligt över mina extrakilon som jag inte gått ner sedan graviditeten så fortsätter jag leva på samma sätt. Varför gör jag ingenting åt det...jag blir så trött på mig själv! På onsdag ska jag och Emma på info möte på SATS och får även en gratis träningvecka. Om jag tycker det är lika kul som senast jag träna på SATS så är det kanske möjligt att jag köper mig ett kort igen. Det finns "barnpassning" under tiden, PERFEKT!

Vecka 41 ser ut såhär...

Måndag: MVC efterkontroll.

Tisdag: F-grupp.

Onsdag: Den här dagen blir stressig, först teori för babysimmet sedan till SATS med Emma och tillsist hem för besök av en tjej som heter Elin som ska rengöra våran säng (en tjänst vi har fått gratis av Paul & Jenny) TACK ♥

Torsdag: Öppna förskolan på förmiddagen och sedan träffa världens sötaste Elin.

Fredag: Judas och Elin kommer hem till oss på middag.

Lördag: ?

Söndag: ?

Pratade med Jenny om ett besök hem till dom oxå men dag är ej bestämt än. Lissen vill träffa sin goa kusse ;D

Vad ska ni hitta på i veckan?

Möööööhippa!

Igår kom dagen vi brudar har väntat på så länge, dagen vi alla kommer minnas...Jennys MÖHIPPA!

Vi var uppe tidigt för att "kidnappa" Jenny och dagen slutade sent in på natten. Har haft en fantastiskt rolig och minnesvärd dag.
Vad vi gjorde? Jaaa, det var mycket roliga och kanske lite pinsamma aktiviteter, men det är väl så det ska vara? ;) Mer exakt vad som hände avslöjar jag inte här.

Jag tror Jenny uppskattade dagen och den uppvaktning hon fick var hon helt klart värd!

Nu väntar snart bröllops- fääääst!

091001

Då var vi inne i oktober och idag var det riktigt kallt, brr. Det var nästan att vinterjackan åkte fram imorse när jag gick ut till bilen. Inte alls kul, men det är bara att inse, nu är det höst!
Dagen började med ett besök nere på BVC och vaccination för min lilla tjej. Första sprutan gick jättebra, hon rörde inte en min men den andra var värre, ajaj...det gjorde ont. Det var ganska jobbigt att behöva se lissen få så ont...lilla älsklingen. Som tröst har hon fått massa kärlek av mamma idag ♥
Efter sprutorna åkte vi ner till Media Markt, tänkte köpa en Pippi film för att lissen var så duktig men 149:- för en film kändes sådär när man får 5 Pippi filmer för samma pris på Barnens filmklubb, så vi handlar där istället.  Var även inne på Gallerix när vi ändå var nere på Bäckebol och köpte lite ramar som jag tänkte ha på våran list ovanför soffan. 5st för 45kr...ordpris 49kr/st, ett riktigt fynd! Får se när jag lägger upp kort på det...ska juh få in lite kort i dom först.
Imorgon kanske det blir lite mer shopping, en ny jacka och väska hade nämligen passat finfint :P Men vi får se vad Jessica Pärsika hittar...

Nu väntar sängen!
Just det, har fått korten som togs på vårat hem nu så dom kanske dyker upp här i bloggen snart ;)

Alissa