Tomten kom tidigt i år...

...eller så var det bara min mamma som besökte Ullared idag. Alissa är allt lite bortskämd ;)

Detta kom mormor hem till sitt barnbarn med för en stund sedan...





Massa Kitty från mormor!



Denna låg i brevlådan och kommer från Farmor!



Denna hade Jimpa med sig hem och den är från gammelmormor/morfar.

3 månader

~090630~   -->   ~090930~

Idag blir våran lilla sessa hela 3 månader. Vet att jag har nämnt det flera ggr tidigare, men det är verkligen helt SJUKT vad tiden går fort. Det händer mycket och lilltjejen växer så det knakar. Det senaste är att hon har börjat hitta sina händer, hon greppar det mesta och leksakerna leker hon flitigt med. Rösten är också tydligen ganska kul att exprimentera med.




Mammas & Pappas ÄLSKLING ♥

Alissa 

Ska man slå till?

I måndags var vi på visning här uppe i Gerrebacka (Svarvstensvägen 28) och det var över förväntan faktiskt. Den ser lite tråkig ut på korten här på nätet men så mycket finare i verkligheten. Vi kände redan innan att vi inte var så intresserade men ville ändå kolla. Hmm, men jag kan nog erkänna att jag mycket väl hade kunna tänka mig bo där. Himla mysigt och kanonbra läge i området. Men det finns lite nackdelar...inget garage, ingen vind...endast ett litet förråd där ALLT ska få plats. Det kommer aldrig gå...! Den är bara på 96kvm och det är mycket mindre än vårat nuvarande hus och att flytta till något mindre känns inte så smart när vi framöver planerar ett syskon till Alissa. Men visst, i dagens läge hade det nog kanske funkat. Som mäklaren sa så får man anpassa sig efter det man har. PRECIS! Har vi verkligen användning av allt som står och skräpar i vårat garage...NJAAEPP!

Ikväll ska vi på visningen igen (Svarvstensvägen 71) Denna tror jag nog är något finare än 28:an iom att den har rostfritt i köket och ektrappa. Nackdelen är väl att den har ekparkett-PLASTMATTA på övervåningen, hur fan kan man sätta in det i ett såpass nytt hus??? Näää, det är la kanske därför utgångpriset är så mycket lägre kanske, vem vet! Men det ska iaf bli kul och titta på denna och jämnföra lite =)

Såg även att det kom ut en på Johannas väg 23 idag. Likadant hus men något äldre. Köket var förövrigt APfult. Näää, den går bort!


Härlig uteplats i söderläge och tillhörande gräsmatta















 

 

 

Är dessa husen fula eller bara väldigt moderna? Vad tycker du?

(Bild lånad från Hemnet)


Första gången i hoppgungan

Igår åkte pappa Jimmy iväg till babyproffsen efter jobbet och köpte med sig en hoppgunga hem. Det kan väl hända att Lissen fortfarande är lite liten eftersom hon nästan kan tälta i den men hon tyckte nog att det var ganska kul att hoppa runt...




Alissa 

Dagens post...

Sådär, då var fotograferingen klar och det gick finfint. Jag är supernyfiken på hur bilderna blev och väntar så snällt på att Linda ska skicka dom =)
Det var inte så mycket mer inplanerat idag, men vädret ser juh ganska bra ut så en promenad känns ganska aktuell.

Var nyss ute och tog in posten...och det var bara till mig! Hur ofta händer det liksom?!



MIN post!



Fotoboken jag fick gratis från Fujifilm eftersom jag blogga om den.
Valde att göra en om våran resa till Grekland för 2 år sedan.
Blev riktigt nöjd! =)



Lite Hello Kitty från farmor.
Alissa tackar så jättemycket för dom fina kläderna! =)



Wihooo! Nu är det dags för babysim. Valde först att gå i Kungälv men eftersom tiderna på Lunby passar oss bättre fick det bli där istället. Båda föräldrarna får även vara med i bassängen, det fick man inte på Oasen.
Kanon! Det ska bli superskojj! =)

Vecka 40 ser ut såhär...

Måndag: Än så länge har jag bara gosat...och gosat...och gosat med min underbara dotter! Ikväll ska vi på visning. Får nog även bli lite städningen inför morgondagens fotografering.

Tisdag: Mäklare plus en proffsfotograf kommer hit och fotar vårat hem.

Onsdag: Visning "Svarvstensvägen 71"

Torsdag: BVC (Alissa ska vaccineras) Blir nog även en liten sväng förbi ÖF.

Fredag: Shoppa lite kanske?!

Lördag: Partyyyyyy!

Söndag:
All we do is mysa mys idag!

Första dagen på jobbet...

Så var första arbetsdagen avklarad, kanon! Men jag kan inte säga att man var allt för sugen på att jobba när klockan ringde i morse. Usch, det var jättejobbigt att behöva gå upp och känna att man faktiskt var tvungen. Att dessutom lämna Alissa och vara ifrån henne hela dagen kändes grymt jobbigt. Jag nästan grät i bilen på väg upp. Men jag visste juh att hon var i trygga händer hemma hos pappsen, det tröstade en aning. När jag kom fram till Landvetter, parkerade bilen och gick mot centralgrinden kom nervositeten smygandes igen. Hur gjorde man när man gick igenom säkerhetskontrollen? Vilken kod har vi in till "vårat place"? Vilken kod är det ut från gaten?...shit, jag kommer inte ihåg. Men när jag väl gick igenom kontrollen så föll sig allt ganska naturligt...samma sak med koderna. Jag har inte alls glömt av något, jag har jobbat här tok förlänge för att kunna glömma...och så länge har jag faktiskt inte varit borta. Första planet var en KLM, när vi klev på fick jag en smått nostalgisk känsla från förra gången jag var på en flygplan. Då var jag illamående, trött, lättirriterad, ont i ryggen...foglossningar och hade en mage i vägen. Hemska tid, inte konstigt att jag hade ett helvete med att sköta mitt jobb. Men idag var det andra bullar, jisses vad kul... har saknat det där lite stressiga, att prata engelska och att bara titta på alla knepiga passagerare. Allt detta och dessutom må bra...det var UNDERBART! Jag har haft en jättekanon dag på jobbet. Längtar massa till nästa pass...

Och gissa vad min lilla prins åkte iväg och köpte när jag kom hem och sa att jag var hungrig...


Det är inte allt för ofta man äter donken och idag var det xtra gott, mums!!

Jobb 

Du får inte tappa dojjerna...

När jag var liten umgicks jag väldigt mycket med Linda Dahlén, vi startade ett band i hopp om att bli världsartister, shiit du hör juh själv. Linda skrev en låt som började såhär "Du får inte tappa dojjerna dojjerna...tralalala" Vi la ganska snabbt ner dessa planer...

Idag har vi haft Kristoffer på besök, det är Alissas favoritfabbo nämligen. Han hade med sig en liten present till lissen, ett par jättesöta lila dojjer...därav kom jag och tänka på det jag skrev ovan serrö.


Det var super kul att du kom förbi Krille och tack så jättemycket för skorna :)

Nu hoppar jag i säng för imorgon väntar jobb!

Ny barnvagnsskylt

Igår damp det ner ett litet paket i brevlådan, det var skylten som jag för några dagar sedan beställde till vagnen. Hade tidigare en variant från Gekås men den kändes lite trist utan datum...


Tidigare skylten...


Nya skylten...

www.skyltexpressen.se

Husvärdering...

Igår (fredag) hade vi besök av en mäklare som värderade vårat hus. Jag nämner ingen siffra men det känns riktigt bra. Det där med att vi funderar på att flytta har legat i luften länge nu. Vi trvis väldigt bra här i Gerrebacka och det tar faktiskt emot att sälja. Men vi hamnar antagligen inte så långt bort eftersom det är uppe i Östra Fagerdal vi är intresserade av något nytt, närmare bestämt "mjölkkartongerna" på 123kvm. Det hade passat perfekt! Det är absolut inget fel på vårat nuvarande boende men det är just planlösningen som inte riktigt passar oss. På tisdag ska vi fota och dom bilderna lägger jag senare ut här i bloggen ;)



090923

Jag och lissen är riktiga sovtutor. Hon är helt otrolig min lilla sessa. De flesta bebisar brukar vilja "gå upp" vid 6-7-8 sådär...nej nej, inte Alissa inte. Idag vakna lilla fröken 11. Efter lite frukost så slängde vi oss i bilen och åkte till Allum. Efter lite shopping åkte vi hem till Therese och lilla Tim. Vi tjöta lite minnen och åt en jättesmarrig pastasallad som Tess slängde ihop, det va mums. Klockan sprang iväg och vid 17 packa jag in lillmonkan i bilen och for hem. Det var våran onsdag det.

Nu under kvällen har jag haft mamma på besök och vi har tittat på IDOL. Jimpa är iväg och tränar & Alissa sover, UNDERBART!


Vi mumsade på lite melon och parmaskinka till IDOL!





Dagens inköp;
Belino Biskallra BR 99:-
Rosa Bell Rattle (BRIO) Åhlens 85:-
Hobbylack Panduro 42:-
Blanka leggins VILA 149:-
Fotokarton Bokia 49:-


Vecka 39 ser ut såhär...

Måndag: Besökte Alissas farmor, även Jenny och lilla Wincent var där. Vi kollade på film och åt ost & kex *mysigt*

Tisdag: Idag har vi varit på familjerätten och signat papper om att Jimmy är Alissas pappa. Krångligt allt är när man inte är gift...

Onsdag: Först Allum sedan hem till Therese (en gammal klasskompis) Ska bli riktigt kul att träffa Tess och hennes son Tim =)

Torsdag: Föräldrargrupp och får tyvärr skippa ÖF IGEN.

Fredag: En Mäklare kommer hit och ska värdera vårat hus. Linda heter hon och är förövrigt en gammal kompis från skoltiden här i Kärra.

Lördag: Mysdag med min lilla familj ♥

Söndag: Första arbetsdagen på 6 månader, ett rejält pass 09.15-20.15. Ska bli riktigt kul!

Jag och mina feta vader!

Idag fick vi lunchbesök av Alissas farmor och Sten. Vi mumsade lite Kitty tårta och massa kaffe till det. En present hade dom oxå med sig. Jag fick 2st lila blockljus som står i varsin glas "kruka" med gemonskinliga stenar i, dessa står nu på vårat vardagsrumsbord...jättefint! Tack så jättemycket =)
Efter detta kände vi inte för att vara hemma längre så vi åkte iväg till b-plan. Jag fick shoppa lite för pengen jag fick av mina föräldrar igår. Vill ni se mina inköp...klart ni vill, här kommer dom...


En svart kjol och rosa fluff strumpor från Cubus.
BH + hipsters trosa från Change. Spana in vilken str jag har...70 E liksom *haha*
Var även inne på Johanssons skor och spana på kängor. Hittade ett par så jävla snygga, det var verkligen kärlek vi första ögonkastet. Jag plockade fram ett par 38:or, förde in min lilla fossing, drog upp dragkedjan till hälften...sen tog det bara STOPP! Mina vader är för feta...som resten av allt på min kropp just nu. Jag blir såååå trött, dom satt juh så perfekt förövrigt. Visst 1800 spänn är väl kanske lite mycket för ett par skor, men jag har så svårt för att hitta några jag verkligen vill ha så priset spelar inte så stor roll.
Men jag har bestämt mig, dom ska bli mina. Imorgon börjar operation "få bort vadfettet"


Nu är middagen klar här så jag får kila...

090919

850919 Kl 12.57 föddes en liten flicka på Östra, 3610g tung och 53cm lång...hon fick namnet Jessica och blir idag 24 år gammal. TANTGAMMAL som jag säger. Min favoritålder var 21, varför måste man bli äldre?! Jaja, nästa år blir det iaf 25 årsrajj för hela slanten ;)

Jag har haft en superlugn dag med massa mys. Jimmy och Alissa, ni gjorde min födelsedag ♥
Jenny, Paul och lilla Wincent kom förbi på fika och fick smaka på våra nybakade chocolate cupcakes. Jag och Jimpa stog nämligen och slava hela morgonen i köket med bak och Hello Kitty tårtan.



Lite kalorier sådär...



Kussarna var glada över att ses, sötisar!



På eftermiddagen blev det en liten promenix och när vi sedan kom hem gjorde Jimpa middag. Lövbiff, potatisgratäng med en smarrig fetaostsallad och mangorajjasås.
På kvällskvisten kom även mamma och pappa över.

Tack mina nära och kära för en fin dag!


Fredagspartajj

Gårdagen var som sagt stressig, men när allt väl var klart och jag äntligen kunde slappna av tog jag mig ett varmt och härligt bad med massa skum. Vad nåt så litet kan göra så mycket för en. Framåt kvällen fick vi lite gäster. Judas...jag menar Kristoffer, Elin, Barbie...eller ja...asså Magnus, Stefan och Elvina kom över. Jag fick massa fina presenter, en blomma och en flaska rött av Stefan och Elvina, paprikaväxt och en trisslott (som jag vann 50kr på) av Magnus och Anna (som var sjuk) och favoriten...ett jättefint armband som matchar mitt halsband från Judas och Elin. TACK ♥

Här kommer lite bilder från kvällen...











Bilarna...

Shit vilken stressad dag jag har haft. Vaknade vid 9 och då gick vi upp hela familjen, en snabb kaffe sen åkte jag till b-plan och köpte lite kläder. Det blev ett svart basic linne, en lila tröja och svarta leggins som ser ut som vanliga byxor, fräckt! Åkte hem och började städa. Nu är det tokrent, ska försöka hålla det så...i några timmar, haha! Jimpa åkte och besikta bilen, men eftersom den är lite smått stajjlad var det lite jobb innan. Fick ta bort toningen i framrutan, och främre sidorutorna, byta tillbaka till original strålkastare, ta bort xenonet plus sätta in lagliga glödlampor till positionsljuset fram. Ett jävla jobb för några minuter inne på besiktningen *suck* Men jaja, snart sätter Jimpa tillbaka allt och då kan jag köra igen, nu är den så ful att jag aldrig skulle sätta mig bakom ratten...haha! Jag och Zatu vettö, bilnördarna!



My ride!



Min första bil, sleten 740 med rosa inredning. Jag var helt klart tuffast i stan...HAHAHA! *pinsamt*



Första krocken. Rakt in i ett räcke...pangboom! Men Jimpa och Paul laga ♥




Iförd volvodräckt står jag och tvättar skrutten.



Lite drifting på coops parkering, det var här jag lärde mig allt jag kan! Guuud vad jag saknar bakhjulsdrift!



Favoriten! Saknar denna kärran...det var den bästaste. My Playboy sweetheart! Korten är tagna på Säve depå när jag ställde ut den -07.



Det här var min tredje bil! HAHA, yeah right, dream on Jessica! Kussens gamla killes Supra. Vet att Jimpa höll på att tappa hakan när han rulla in med denna på fölvägen.



Jag böööönar med Jimpas pärla...



Bilen ovan ser inte så mycket ut för världen men det satt en sån här i den...*GRR*

Nu ska jag ta mig en birra och pussa på min karl här!
Hörs & ses imön!

Så duktig så...

Så var denna dagen avklarad! Mycket har blivit gjort och jag är nästan lite stolt, det känns liksom bra när man är duktig. Nu under kvällen har Jimpa suttit på övervåningen och kollat på tv medans jag har vart där nere och fixat med tvätten. Skönt att berget med stryk-tvätt är borta nu. När jag ändå var i farten skrubbade jag även rent badrummet...skötbordet är inte längre täckt med lissens kläder utan nu ser det faktiskt riktigt bra ut. Undrar om hon märker nåt när det är dags att byta morgonblöjan imon ;)

Imon ska jag förbi b-plan och sedan hem och städa, Jimpa ska besikta V70:n. Senare får vi gäster och det ska bli superskoj att träffa lite vänner och bara umgås. Jag och Elin ska blanda lite drinkar ;D Men nu väntar sängen! CIAO!


Ny badge

I måndags åkte jag som sagt upp till Landvetter och fick min nya badge. Alissa följde med men sov mestadels av tiden. Nu är jag ett steg närmare min första arbetsdag och det känns ganska pirrigt, jag kanske har glömt av allt...


Visst ser jag kriminell ut? HAHA!

Jobb 

Middagstips!

Det här måste du bara testa, superenkelt och jättegott! Säg inte att du inte gillar sardeller, för då ljuger du. Sardellerna smälter i såsen så dom ser du inte röken av utan bara känner smaken av...*mmm*

Sardellpasta med spenat, grädde och vitlök.

Du behöver:
4 portioner pasta, gärna färsk
1 liter färsk spenat
1-2 vitlöksklyftor
2 sardellfiléer
2 dl vispgrädde
salt och malen svartpeppar

Gör så här:
Koka upp grädden och mosa ner pressad vitlök och sardellfiléer. Lägg sedan i spenat och koka den mjuk i grädden, det går på några minuter. Krydda med svartpeppar och eventuellt med mer salt. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Häll av den och vänd ner spenatgrädden i pastan. KLART!




Fegis?

Nu sitter jag i en sådan situation där jag inte kan välja. Ska jag stå kvar i det trygga eller ska jag våga ta steget och kanske få en ännu bättre tillvaro. Tar jag det stora steget kan lika väl allt falla samman. Ska jag våga? Hur vågar jag? Man lever bara en gång och måsta våga chansa lite här i livet, men jag är så feg för att släppa det jag har. Min magkänsla säger JA, GÖR DET! Men det är juh så mycke annat än vad jag vill och känner som spelar roll.
Jag får fundera vidare, så får vi se om jag/vi har lite sta*e.

Nu ska jag packa in lillsnuttan i bilen och åka upp till Landvetter, ska nämligen fotas.

STOLT!

Jag har vart nere hela dagen. Jag blir ofta väldigt känslig när jag är sjuk. Allt känns bara skit och självförtroendet är i botten. Jag har ingen lust och ork till någonting.
För att försöka ändra på det och tänka på något som gör mig glad tänkte jag räkna upp 5 saker jag är riktigt stolt över...


* MIN DOTTER! Alissa är det absolut bästa som har hänt mig ♥

* Jag har fött barn, helt sjukt...JAG HAR FÖTT BARN! En grymt häftig upplevelse som jag gärna gör om igen. Bästa och värsta jag gjort!

* En kombination. Fästman, dotter, hus, volvo och jobb...allt detta fick jag innan min 24 årsdag.

* Jag är halvitalienare!
(Salami är min passion)

* Jag tog mitt körkort när jag var 18 år, klarade första teoriprovet och första uppkörningen.


Vad är du stolt över?


Sjuk sjuk sjuk och lite kräftor...

Det har varit en lång och sömnlös natt. Har inte alls känt mig bra och när jag tog tempen nu imorse visade det sig att jag har feber, jättekul! Det är liksom andra gången efter att lissen föddes som jag är sjuk. Varför??? Mitt imunförsvar måste vara helt kass.
Igår kom Krille och Elin förbi och följde med på en promenix uppe i Fagerdal och redan då kände jag att något inte riktigt stog rätt till. På kvällen var det kräftskiva här på Fölvägen, jag övervägde starkt att stanna hemma men så blev det inte. Och det är jag ändå ganska glad över eftersom vi hade en trevlig och mysig kväll.
 





Morgonstund har guld i mun

Vardagsmornarna ser mer eller mindre likadan ut. Alissa vaknar och får mat i samma veva som Jimpa åker till jobbet. Sedan lägger jag henne i våran säng och vi sover vidare. På helgerna sker samma sak bara att Jimpa ligger kvar i sängen. Det är så mysigt när vi ligger där alla tre, och speciellt att titta på Lissen när hon sussar emellan oss. Det är kärlek det. Man får verkligen passa på och ta vara på alla dessa stunder, tillslut är hon så stor att hon inte vill ligga där längre.
Idag har hon bara på sig stl 62, hon växer ju sååå fort. Där har jag lärt mig en läxa till nästa gång, att inte köpa så mycket kläder i dom små storlekarna...hon hinner knappt använda det :(




Älskade Jimpa gjorde frukost till mig imorse ♥


HOLA!

Så var det fredag igen. Veckorna bara springer fram och min födelsedag närmar sig med stormsteg. Jag längtar till min Kitty tårta ;D

Just i detta nu försöker jag mig på en liten gryta med kyckling, rosmarin, italienska kryddor och vitt vin i. Kommer bli smarrigt det. Alissa ligger och sover på Jimpas bröst. Ser ut som att det blir en lugn myskväll framför idol i detta hus ikväll, inte helt fel.


Idag är det 10 veckor sedan...

...våran älskade lilla liss föddes ♥


Innan man får flytta ner till BB från förlossningen måste man kissa för att se så att "systemet" fungerar, annars blir man "tömd". När jag kom tillbaka från att ha försökt och göra detta så hittade jag mina älsklingar såhär ♥

Alissa 

Godkänd...

Kl 06.00 ringde klockan imorse, riktigt kämpigt att gå upp så tidigt och helt klart jobbigt att lämna bort lissen dom timmarna jag var på kurs. Men när jag väl var hemma fick vi pussas och kramas igen ♥
Provet gick bra, godkänd med alla rätt, wihooo! Alla andra var färska på området och när Hammar ställde massa frågor var det bara jag som svara. När vi sedan var ute på rampen och ett flygplan taxa förbi frågade Åke om någon visste vad det var för model...MD80 svara jag. Då titta alla på mig och undra va fan jag var för plugghäst. Hmm, näää...jag har bara jobbat här i några år nu. Skulle det vara konstigt om man kunde sånt då :S Haha, det var faktiskt lite roligt fram tills att dom fick reda på det. Annars var det himla kul att vara tillbaka, och lite välkända ansikten stötte man allt på.

Nu ska jag ta och packa upp våran nya stekpanna jag köpte idag, det ska va fint när man lagar mat...

Hemsidan för oss som jobbar på Landvetter Airport
www.goteborglandvetterextra.net

Jobb 

Gårdagens meck

Här kommer en bild på hyllorna som åkte upp igår...



Tavlor och lite smått kommer väl eftersom.
Blev det bra eller?

Back to work...

Imorgon ska jag upp till Landvetter och ta mitt körtillstånd. Ska nämligen börja jobba lite smått och eftersom mitt jobb kräver bilkörning inne på plattan måste jag ha ett speciellt tillstånd. Strax efter att jag gick hem för havandeskap i våras gick min badge (id-handling) ut, och därmed också körtillståndet så imorgon är det tredje gången gillt jag tar det.
Wish me luck ;)



Ses snart BLX...

(Bild lånad från google)

Jobb 

Nya hyllor och ätbar chili

Vi blev precis klara med hylluppsättning här hemma, har velat i flera timmar om hur och var vi ska sätta dom. När vi väl bestämde oss för ovanför soffan kom nästa problem...väggfan är juh inte rak. Asså, det är så mycket fusk på dom här husen, man blir galen. Det som stör mig allra mest är att ytterdörren sitter åt fel håll. Hur fan lyckas man?! Jaja, nu sitter dom uppe iaf och jag blev ganska nöjd. Trodde det skulle se konstigt ut eftersom dom är vita men det ser nog inte så pjåkigt ut ändå. Jag lägger upp kort på det imorgon så vill jag ha betyg!!

När jag var hemma hos Martina här om dagen hade hon en jättefräck växt i köket, ätbar chili. Riktigt häftig, så när jag svängde förbi plantagen imorse så köpte jag en. (Förlåt Martina att jag härmas) Jag är egentligen helt värdelös när det gäller levande växter. Av någon konstig anledning lever dom inte så länge i mitt hem, hmmm! Har nästan bara plast, men hur tråkigt är inte det då? Så det blev även ett litet "träd" till byrån i vardagsrummet.




HJÄLP!

Idag har jag gått runt, runt, runt många varv här hemma och försökt bestämma mig var tavelhyllorna ska sitta. Tänkte kanske sätta dom ovanför soffan, men då är listerna vita och resten av möblerna i ek. Så varför inte byta ut allt i vardagsrummet till vitt?! Nu har jag vitt på hjärnan. Har jag fått för mig något så måste det genomföras...så störande! Hjälp! Snälla få mig på andra tankar. Men jag vill juh ha vitt, så mycke frächare. Åhhh, blir galen!

Var tidigare nere på Bäckebol för lite egentid. Hittade den här på EM, men var ska jag hänga den?!


Regn & rusk!

Jag hatar Sverige, det regnar ta mig fan jämt. Varför flyttar man inte söderut egentligen??? Jag är så sjukt trött på pissregn och kyla. Igår höll man dessutom på att blåsa bort. USCH!

Som sagt, frissan igår men jag vet inte om jag blev så nöjd...eller så är jag bara ovan vid klippningen. Hon tyckte jag såg ut som en pyramid i hövvet när jag hade utsläppt och krulligt. Men hur ofta har jag det?! Plattar alltid håret om jag ska ha det utsläppt, annars har jag värsta affrot...nog snyggt! Hon klippte iaf upp det vääääldigt mycket. Lite färg blev det oxå. Chokladbrunt med ljusa slingor i mittenhåret. Hon hade fria händer, men det blev lite väl mörkt. Jaja, man måste våga prova nya saker. Men nästa gång blir det någonannan, tips på nån bra frisör?
När vi ändå var ute i svängarna blev det lite shopping. Jimpa köpte en t-shirt, en sån man kan ha under kavaj typ...riktigt snygg. Jag hittade vita F A M I L Y bokstäver som man kan ha stående på någon hylla. Ställde dom i vårat kök, men jag tröttnar väl snart och ställer dom någonannan stans.

Om det inte hade vart blött ute så hade jag klippt gräset och lite sånt idag...men nej nej! Åhhh, deprimerande att hösten är på ingång. Får hitta på något annant istället...

Nu väntar kaffet här!
Hörs ikväll!


090903

Torsdag, vilket innebär öppna förskolan. En dag som denna var det lite en chansning att gå ner eftersom regnet låg i luften. Det är ju trotts allt en liten bit ner till öppna från Gerrebacka. Men det gick bra, vi klara oss.
Det känns väldigt mysigt att träffa andra mammor och bebisar, sångstunden är helt underbar. Jag ska som sagt bara lära mig sångerna, men det kommer väl.
När jag och lissen kom hem slappa vi till det i soffan, sedan gick vi hem till grannen Martina och dottern Savanna. Drack gött kaffe och tjöta massa. Det var väldigt trevligt =)
Nu är det åter slapp i soffan som gäller men funderar kanske på att hoppa i säng. Det är mycket som ska hinnas med imorgon bla frissan för min del, wohoo!


Nu avslutar jag detta inlägg med liter bilder på det bästa som hänt mig!




♥ Ä L S K A R ♥

Alissa 

Ingen rubrik

Första natten för Alissa i sitt egna rum gick finfint, hon nana så gott lilltjejen. Men efter att Jimpa åkte till jobbet flytta jag över henne i våran säng som jag brukar, så sussade vi en stund till.
Idag fick vi besök av min farmor och farfar. Det blev lite fika och småtjöt om allt mellan himmel och jord. Sedan var vi nere i lissens rum och kika lite och då såg farmor att vi inte hade köpt någon musikmobil ovanför sängen.
-Det måste ni ha! Så jag fick 500kr. Åkte senare iväg och inhandla en, tummen såklart.
Annars har denna soliga dag varit ganska lugn. Sitter just nu och ritar lite och lyssnar på Melissa Horn (gå in på youtube och lyssna, hon är helt underbar), kanske blir att jag ramar in teckningarna med ramarna jag köpte igår och hänger i Alissas rum...vem vet.