Middagstips!
Det här måste du bara testa, superenkelt och jättegott! Säg inte att du inte gillar sardeller, för då ljuger du. Sardellerna smälter i såsen så dom ser du inte röken av utan bara känner smaken av...*mmm*
Sardellpasta med spenat, grädde och vitlök.
Du behöver:
4 portioner pasta, gärna färsk
1 liter färsk spenat
1-2 vitlöksklyftor
2 sardellfiléer
2 dl vispgrädde
salt och malen svartpeppar
Gör så här:
Koka upp grädden och mosa ner pressad vitlök och sardellfiléer. Lägg sedan i spenat och koka den mjuk i grädden, det går på några minuter. Krydda med svartpeppar och eventuellt med mer salt. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Häll av den och vänd ner spenatgrädden i pastan. KLART!
Har du hört de på Rachel Ray?? Hon brukar också säga så om sardeller. Ja vågar inte testa endå hihi fegis som jag är. kram