Middagstips!

Det här måste du bara testa, superenkelt och jättegott! Säg inte att du inte gillar sardeller, för då ljuger du. Sardellerna smälter i såsen så dom ser du inte röken av utan bara känner smaken av...*mmm*

Sardellpasta med spenat, grädde och vitlök.

Du behöver:
4 portioner pasta, gärna färsk
1 liter färsk spenat
1-2 vitlöksklyftor
2 sardellfiléer
2 dl vispgrädde
salt och malen svartpeppar

Gör så här:
Koka upp grädden och mosa ner pressad vitlök och sardellfiléer. Lägg sedan i spenat och koka den mjuk i grädden, det går på några minuter. Krydda med svartpeppar och eventuellt med mer salt. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Häll av den och vänd ner spenatgrädden i pastan. KLART!





Kommentarer
Martina

Har du hört de på Rachel Ray?? Hon brukar också säga så om sardeller. Ja vågar inte testa endå hihi fegis som jag är. kram

2009-09-16   22:04:38  

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback