Liseberg och lite till...

Hej
Saknat mig? Visste jag väl ;) Har jobbat en hel del och därför inte orkat/haft tid för min kära blogg. Jag minns knappt vad vi har haft för oss våra lediga dagar, men mycket skoj, lek, shopping och årets första Lisebergs-besök har vi hunnit med.

I fredags gjorde jag min sista arbetsdag på några veckor och nu väntar en härlig resa på onsdag och sedan inskolning för Alissa innan jag kör igång på allvar igen.
Igår fick jag besöka frisören och som vanligt blev jag otroligt nöjd, och senare under kvällen ställde våran förening till med kräftskiva. Det var riktigt kul att få lära känna alla nya grannar. Vi tjejer gjorde hem-besök hos varandra, helt otroligt att vi bor i likadana hus men att det ändå ser så annorlunda ut. Jaja, kvällen var helt fantastisk och längtar redan till nästa år ;P

Men har tyvärr inga kort från gårdagen, slänger istället in lite kort från Lisse-besöket den 22/8...



Det var ett mycket lyckat besök. Alissa älskade Farfars bilar och rattade för fulla muggar. Även jag och Jimmy fick oss 2 åkturer, först den nya Hang-hai och sedan MIN favorit Spinrock.

K R A M

Alissa 

Now we know!

Nu vet vi varför Alissa vaknade inatt och skrek helt hysteriskt. När jag la mig igår kväll åskade det och regnet öste ner, tydligen så small det till ganska rejält vid 1 tiden. Grannens tös hade tydligen också vaknat samtidigt. Det kostiga är väl att varken jag eller Jimmy hörde något. Lille plutten

Jaja, shit happens! Nu slänger Jimpa ihop lite middag, aningen sent men så kan det bli ibland. Jag själv ska upp tidigt imorgon så det blir mat, dusch sedan bums i säng för min del.


I duschen 20/7-10
Fick massa söta kort men eftersom lisenfisen är naken läggs dom icke upp här.

Godnatt K R A M

Alissa 

100813

Morn morn!
Sovit gott? Det har jag, men det var trångt. Alissa vaknade vid 1 inatt och skrek hysteriskt...mardröm?! Jimmy gjorde en välling sedan fick hon sova med oss. Usch, det är så hemskt när hon vaknar och är så ledsen men det finns nog inget mysigare än när man kan trösta och somna om bredvid henne ♥

Just nu är Jimmy på jobbet och ger våran lillskrutt lite kärlek, jag och Lissen gick upp vid 8 och har myst framför barnprogram och nu "Sommarlov". Förövrigt blir det storstädning för våran del idag, det behövs!

Häromdagen var mamma och pappa på Ullared och fick med sig lite smått och gott...



Ska berätta något roligt, Igglepiggle dockan till vänster finns att köpa för ynka 69:- på Gekås, 199:- på Coop och 699:- i en leksaksbutik på Frölunda Torg.
Sjukt?!

Amor Vincit Omnia

Hej alla goa och glada!

Igår kväll efter jobbet så åkte jag hem till mamma och pappa där mina fina älsklingar också var. Mamma och Jimmy beställde lite vin till resan ner medans jag och Alissa somnade så gott i Alissas nya rum (mitt gamla). Vid 23.30 blev jag dock väckt av Jimmy och det var dags för hemgång. Alissa fick sova vidare, synd att väcka henne.
Idag vaknade vi upp utvilade och pigga för att äventyra på min lediga dag, hämtade upp Lissen och sedan åkte vi hem till Satu och fick se lägenheten och självklart lilla sötnosen. Jisses, kan inte förstå att Alissa också varit så liten...var har tiden tagit vägen?! Emilio var iaf det sötaste och att skaffa en till bebis NU lockar kan jag säga, hihi. Åhhh han var juh sååå söt!!! Fick tyvärr inte med mig kameran så kort kommer väl nästa gång.
Efter Frölunda åkte vi hem till Alissas farmor på middag, som vanligt underbar mat och massa skojigt att leka med för Alissa.
Nu är vi då hemma och Alissa somnade som en stock, Jimmy har åkt till Kristoffer i garaget medans jag sitter här. I brevlådan hittade jag nyss en inbjudan till årets kräftskiva här på gatan, wiiiie så skoj och även 2st tygpåsar jag köpt på Tradera.


Hörs imon!
K R A M

Övertid!

God eftermiddag mina vänner!

Här sitter jag på jobbet och vänder papper medans mina arbetare är ute på plan, hade jag inte jobbat sedan 8 i morse och haft liiite mer energi så skulle jag hjälpt till, men just nu gör jag bara som chefen säger och då får man sitta här på kontoret istället. Anledningen till att jag fortfarande är här och inte hemma med mina älsklingar är för att dumma BLX är sen. Men imorgon och på fredag är jag ledig, ska bli härligt med lite sovmorgon. Som det ser ut nu blir det en liten tripp hem till Satu och kika på lilla Emilio som snart blir 2 veckor...ska bli skoj.

Tjing så länge!
Jobb 

Välkommen in!

Ni skriker MER INLÄGG PÅ HUSET NU! Och här kommer lite kort på våran hall...


Våran ingång är på sidan av huset. Ovanför ytterdörren är en plexiglas-skiva som var lika grön som dörren när vi flyttade in (och på kortet oxå dessutom) men med lite fönsterputs ser den nu ut som NY. Även det höga klivet in är något vi kommer fixa till så småningom, då vi bygger en liten "trappa" upp.


Välkommen in!



Byrå och spegel är från IKEA.
Vas, brudslöja och band köpte jag separat på Blomsterlandet och satte ihop på detta vis.
Lyktorna kommer från en liten vintage blomsterhandel (som jag ej minns namnet på) vid Liseberg.


Krokarna är från IKEA, några i våran höjd och några i Alissas :)
"Skomatta" och dörrmatta ska inhandlas.

I hallen finns även en liten toalett...


Rosa Handukar från HIMLA.
Vit hink från NORDIK.
Matta från Hemma på Freeport.
Som ni ser är det även där vi hänger våran tvätt ;)

Där får husesynen vara slut för den här gången!

P U S S

Pågår här hemma nu!

God Söndag!
Jag kan väl hålla med om att det har varit glest med inlägg det senaste, men just nu när jag jobbar heltid orkar jag verkligen inte. Tiden jag är hemma spenderar jag hellre med min lilla familj ♥ Usch, det är hemskt att behöva vara ifrån dom så mycket, men jag måste vänja mig.

Helgen har varit jobbfri och jag har laddat batteriet inför imorgon MÅNDAG, har en känsla av att det kommer bli tufft. Annars har vi varit duktiga och rensat i garaget och städat här hemma. Det är sånt som inte riktigt blir gjort under veckan, men nu är tvätten tvättad, strykt och ligger så fint i garderoberna. Det är undanplockat, dammat, dammsuget och moppat, dessutom skiner toaletterna. Just nu nanar Alissa så gott i sin renbäddade säng och vi har precis slängt in en tigerkaka i ugnen. Nybakat, chai-te och slapp framför tv:n om en stund alltså :)

En snabbis...

Jag jobbar och jobbar och jobbar. Är borta hela dagarna, åker innan Alissa har vaknat, kommer hem efter att hon har somnat. Känns sådär kul!!! Senast jag träffade min lilla sessa var i fredags, annars har jag bara fått smygtitta på henne i sängen. Men idag var jag nästan gråtfärdig på vägen hem eftersom jag visste att hon var vaken och jag ÄNTLIGEN skulle få pussa och gosa. Åhhh så mysigt det var! ♥ 

Det har varit en H E M S K dag förövrigt. Vi har haft såååå mycket att göra. Iran efter Iran...BLX efter BLX, turk...SNX...och så får vi inte glömma alla andra "små"-kärror. Jisses, man har verkligen fått känna att man lever iaf, haha! Men det är så det ska vara! Tror sängen ropar på mig nu, så vi säger så sålänge!

K R A M
Jobb