Gott nytt år!

Några få timmar kvar på det gångna året och jag sammanfattar mitt 2010 med ett ord...FANTASTISKT! Visst är det tufft många ggr, men alla glada stunder då jag nästan gråter av lycka har det funnits många av ♥

Nu siktar vi framåt och ser fram emot ett minst sagt lika fartfyllt 2011. Mina nära och kära, jag önskar er ett trevligt slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!



Nyinköpt klänning från GT och kavaj från JC, till detta ett par rediga rynkor. Är väl bara och inse att man faktiskt fyller 26 nästa år och inte 19! :S

P U S S  &  K R A M

Julklappar

Bättre sent än aldrig ;)

Precis efter att vi vaknat på julaftons-morgon delade vi ut varsin julklapp till varandra i sängen.

Av mamma och pappa fick Alissa...

Konstgjorda snöbollar! :) Våran dotter ÄLSKAR snö och dessa är väldigt uppskattade den tiden man måste vara inne.

Av Jimmy och Lissen fick jag...

Örhängen, precis dom jag önskade mig :)

Jimmy fick ett humanity armband och en svart smal slips.

Under våran mysiga frukost blev det mer julklappar för Alissa...





Av faddrarna Elin & Krille...



Och när "riktiga" tomten kom fick Lissen ännu mer...









Hon fick även en trehjuling, play-doh, pengar, snow-racer och en badhanduk med hennes namn på. Detta har jag dock inte lyckats fånga på bild.

Av Jimpa fick jag...





Av mig och Alissa fick Jimpa ett "fodral" till sin gitarr, en gitarr-bok, TIGER skärp och kallingar.

Jag har säkert glömt några klappisar nu och ljuset på alla kort var inte det bästa då jag tog när det var mörkt ute och utan blixt.

Men TUSEN TACK återigen för alla fina julklappar!

Serum

Nytt till håret idag blev min allra bästa favorit, nämligen Tame-it serum från TONI&GUY.



Jul jul strålande JUL

Julafton var en dag att minnas, för oss blev den väldigt LYCKAD men dock "stressig".
I år firade vi årets bästa dag för alla barn hemma. På morgonen (efter våran lilla egna julklappsutdelning i sängen) kom familjerna Andersson/Flykt/Oskarsson förbi på en mysig gröt-frukost.


Julklänningen är på (Lånad av Liv)






Tack för att ni kom och självklart för alla fina julklappar ♥

Efter en stund ringde det återigen på ringklockan och där stod Elin och Krille, Alissas underbara faddrar.






Så var det lite ensamtid fram till ca 14.30 då hela min släkt trilla in, samtidigt dessutom. Innan dess hann vi iaf städa lite, duka upp och blogga.







Hela tjocka släkten...
Mamma Enrica, pappa Roger
Moster Claudia, kusin Robin
Mormor Rita
Morfar Giacomo + hans brud Gabriell
Farfar Bengt, farmor Anita
Farbror Jonny, kusiner Angelica & Alexander

Och Jonny, du var en GRYM tomte, dock synd att Alissa var livrädd för dig, haha!

Tack för en lyckad julafton, för era julklappar, gåvor och fantastisk mat.
Älskar er ♥

Var inte så aktiv med kameran under dagen så korten blev som dom blev. Kort på vad Jag, Jimpa och självklart Alissa har fått i Julklapp kommer i ett separat inlägg när jag har lyckats fota allt :)

K R A M

Tänkvärt!

Hej ni fina! ♥ 
Visst är det underbart att vi har varandra, att ha någon och älska, bli älskad och respekterad för den man är. Det blir man bara av dom man har riktigt nära och det känns så värmande att vi lever ett så bra liv trotts allt. Glöm inte att ibland stanna upp en minut och tänk efter vad som egentligen betyder något för DIG i DITT liv. Är det verkligen så viktigt och bry sig om vad alla andra tycker eller så farligt att missa bussen eller kanske få en böteslapp?!, vi är upptagna med att tänka negativt många ggr...var dig själv och skratta istället, sura miner blir väl ingen glad av, och det är juh när vi är glada som vi mår BÄST! :) Glöm nu inte att vi måste ta hand om varandra trotts ALLA motgångar!

Dopparedagen!

Senaste inlägget gjordes för 1 vecka och 6 dagar sedan...Ooops!

Alissa sover efter en härlig morgon/förmiddag med besök av farmor med familj, kusin Wincent med familj och även faddrarna Elin och Krille. Massa fina klappar fick hon. Snart börjar Kalle och strax anländer alla våra gäster, vi har precis dukat upp för 15st :) Just nu lugnet före stormen. Som jag har sett fram emot den här dagen, speciellt för att man får träffa alla nära och kära och också för att TOMTEN kommer. Ska bli så himla kul och se hur Alissa reagerar.

Jag ska även inom kort berätta om min tid utan bloggen...
-Bilen SÅLD :(
-Lucia-kort!
-Utgång med Elin ;)
-
Datarum färdigt (bilder)
-Nytt i hemmet (bilder)


Ha nu en riktigt härlig JULAFTON 2010 så hörs vi snart igen ♥

Puss & Kram
Alissa, Jimmy & Jessica!

Jul på Liseberg ♥

Idag var det inplanerat ett Lisse-besök, vi har numera börjat PLANERA in aktiviteter för att det inte ska bli "mycket snack, liten verkstad".
Vi packade in oss i våran STORA bil och begav oss in mot stan vid 15.30 tiden. Väl inne på Liseberg blev det en mysig promenad bland renar, brasor, mysig belysning och doften av rostade mandlar. Hur mysigt som helst! Att bara vara vi och få en riktigt härlig kvalitetstid med familjen var guld värt. Jimmy och Alissa, jag älskar er så otroligt mycket ♥





Saffran-gifflar!

Här sitter vi (Jag & Jimmy) framför IDOL-finalen och göttar oss med julmust, brie, vindruvor, kex och saffran-gifflar.


Så himla goda! Testa vettja :)

Alissa hälsar på Liv

F R E D A G!
Fina underbara vinterland. Jag vill UT UT UT och åka pulka, bygga snögrottor och kasta snöbollar, tänk om man kunde få vara 10 år igen...

Idag ska vi fixa och dona med lite smått här hemma innan pappsen kommer hem och då bär det säkerligen av till Jul på Liseberg. Vad ska ni hitta på idag?

Men nu hoppar vi tillbaka till igår. Mitt i våran julkortsfotografering fick jag ett sms av Johanna som undrade om vi ville komma upp och hälsa på. Och visst ville vi det, efter lite bil-strul så var vi på väg upp till Bollebygd.
Barnen lekte så bra ihop, vi gick ut på en prommis, luncha på byn och shoppade lite på Blomsterhuset.
Hade en helmysig dag!  




Julfest 2010

Godmorgon lediga torsdag!
Alissa vaknade nyss och då var det bara att kliva upp. Nu sitter vi i soffan framför Bolibompa-kanalen :)
Idag blir det nog ganska lugnt, lite städa, tvätta, handla är det som MÅSTE göras, annars ska vi nog bara mysa och kanske gå ut en stund i snön.

Men först ska jag redovisa våran julfest på jobbet i söndags...







Bästaste och älskade arbetskollegor, ni är bäst. Tack för en grymt trevlig kväll! 

Hej då pappa

Snart vinkar vi av pappa och spenderar kvällen tillsammans bara vi två, Alissa och jag. Jimpa ska på julbord och står praktiskt taget redo för att gå. Han är så fin min underbara man ♥


Vi älskar dig pappa IBBY!

God lördagsmorgon

Har ni sovit gott? Det har jag, somnade som en stock efter IDOL. NU är hela familjen vaken och det vankas frukost tillsammans. Vörtbröd, skinka och kaffe, MUMS! Alissa har precis druckit välling och sitter fastklistrad framför barnkanalen.

Den här dagen ska vi göra till den bästa och jag ska försöka hinna med allt jag typ MÅSTE. Tvätta, städa, stryka och möjligtvis en tripp till JC och byta ett par leggins, köpa en julklapp för 100kr till julbordet imon och blomsterlandet där vi behöver lite nya blommor. Jimmy vill måla våra hyllor som ska upp i datarummet och Alissa vill nog ut i snön. Skulle behöva handla lite på Coop oxå. Allt detta innan Jimmy ska på julbord ikväll. GOOD LUCK TILL OSS!

Hoppas ni får en fin start på dagen!
K R A M

Julklappstips!

Detta måste jag lägga till på min önskelista! Jag älskar CLEAN och har lite svårt för att bestämma mig om jag vill ha "Shower fresh" eller "Warm cotton". Enligt mig doftar båda helt underbart och det är verkligen ett svårt val. Men så glider man in på Eleven.se och hittar det HÄR erbjudandet. Dessutom är det fri frakt :)

CLEAN Fragrance Gift Set

 

Welcome back!

Hej och välkomna tillbaka!
Det är många sms, mejl och meddelanden på FB som har handlat om min blogg, "varför har du lösenordskyddat?" "Kan jag få lösen?" Haha, ni är väl för söta! Men självklart ska alla få läsa och jag har bara stängt ner för allmänheten eftersom jag har fixat och trixat lite i mitt arkiv.

Det har väl hänt en del sedan sist, vi är juh redan inne i december och julen närmar sig med stormsteg. Julpyntet står på sin plats och likaså granen (Grannarna måste tro vi är galna). Men visst blir hemmet genast mycket mysigare på något sätt.

Idag åkte vi till Allum när jag kom hem från jobbet, Jimmy ville UT eftersom han har varit hemma med Alissa hela veckan. Jag fick inte direkt kollat eller köpt det jag skulle men lyktorna jag har velat ha sedan i somras fick vi med oss hem, alltid något ;)

Här kommer lite pix på vårat vardagsrum...



Imorgon väntar en kort arbetsdag, såååå underbart med 6/h dagar! Sedan är det äntligen dags för FREDAGSMYS!
I helgen händer det skojigheter då både jag och Jimmy ska på julbord och lussebak skall vi oxå klämma in.

HÖRS IMON för nu hoppar jag i bingen!
P U S S