Last day at work...

Söndagen den 28/2 börjar dra sig mot sitt slut och ikväll myser vi till det här hemma med massa gotta just för att det idag var min sista arbetsdag och Jimmys sista pappa-dag. Imorgon är det ombytta roller. Tänk att en hel månad redan har passerat, känns inte som att jag hann börja innan jag sluta. Nu är det RR som tar min plats och vikkar tills jag kommer tillbaka :) Men jag kommer säkerligen hoppa in lite då och då iaf, älskar juh mina flygplan ♥

By the way, eftersom det är februari och en kortare månad än vanligt så betyder juh detta att Alissa inte kan att bli 8 månader *snyft snyft*

Vi hörs mer imorgon!

K R A M

I detta NU!


Jimmy kom precis hem från träningen och nu hugger vi in i ceasarsalladen som nyss blev klar. Till det har vi nygräddat vitlösbröd ♥

Ha en mysig kväll alla UNDERBARA!

Hej Fredag!

Även om vädret inte är det bästa så är det alltid härligt med fredagar, visst är det så?! Alissa tar just nu en liten tupplur och Jimmy läser "biltemakatalogen" Vad dagen mer har att erbjuda på får vi se, men lutar åt att jag nog ska försöka ta tag i tvätten och kanske skura badrummet. Inte så roligt, men nödvändigt. Ikväll blir det iaf fredagsmyyys ♥ NYSHOPPAT!
Dessa två skönheter hänger nu så fint i Alissas garderob. Den vänstra fick hon av farmor som var på besök igår och den till höger köpte jag häromdagen. Visst är dom fina, våran lilla sessa kommer vara så fin i vår ♥

Lindex Shop Online - Set

Lindex Shop Online - Klänning
Båda klänningarna är från Lindex!

K R A M

Torsdagens nyheter!

Nu är min sista vecka på jobbet snart aklarad och jag går åter igen tillbaka på min mammaledighet. Det känns bra att få umgås med min lilla sessa igen, saknar henne så otroligt mycket på dagarna. Men samtidigt lite tråkigt att inte få jobba. Men till hösten slänger vi antagligen in lisenfisen på dagis och jag börjar väl så smått jobba som normalt igen, och DÅ JÄVLAR BLIR DET ANDRA BULLAR ;)

Idag var jag egentligen ledig, men hoppade in en stund iaf. Det är alltid lika kul att få jobba med Johanna och äta SUSSI :)
Imorse fick vi reda på att en grind hade "pajjat" och att det var fritt fram att klampa in på flygplatsen för obehöriga. Det tyckte nog dom flesta var ganska obehagligt. Vi är som ett eget folk i ett egen liten värld härinne och när det då kommer in folk som inte hör hemma här känner man sig inte riktigt säker på jobbet. Men det löste sig och några kärnfysiker kunde konstatera att ingen hade lyckats ta sig in genom att det ej fanns några spår i snön, haha...bra tänkt där gubbar! 

Nu under eftermiddagen/kvällen har köparna på vårat hus vart på besök och alla papper är nu påskrivna, vårat älskade hus är officiellt SÅLT!


Slänger in en bild på my babygirl

K R A M

Ovälkommen snö!

G O D   D A G

Imorse vaknade vi upp till ett snötäckt ikealand igen. När ska det räcka?! Som det ser ut nu får vi inte träffa våren på lääänge :(

Angående min super-förkylning känns det idag mycket bättre. Skönt att jag även har morgondagen till att vila innan det är dags för jobb igen, först då kan vi förmodligen komma ut med bilarna oxå, just nu är vi ganska insnöade här på fölvägen.


Snö i stora lass!

Finns det någon som kommer ängna sig åt något annat än att skotta idag?! ;D

K R A M

Sjuker :(

Andra dagen irad jag åker hem från jobbet efter bara någon timme, det kanske låter jättehärligt men ICKE. När man inte mår bra så är ingenting kul. Jag hade sååå mycket hellre varit frisk och jobbat. Usch, jag hatar verkligen det här. Att vara hemma och vara helt orkeslös till allt, ingen energi...orkar inte änns sätta på en tvättmaskin. Tycker även det är ganska märkligt att jag har vart sjuk 2 ggr så tätt...det var juh inte många veckor sedan jag var "kräksjuk" Jaja, efter det här så är jag förhoppningsvis FRISK OCH PIGG lääänge! =)

Nu ska jag proppa i mig lite näspray och halstabletter och krypa ner under täcket igen!

Hoppas ni alla får en bra torsdag!
K R A M

Alla ♥ dag!

♥ Jag har haft en jättemysig söndag med min familj ♥


Detta har jag och min kärlek mumsat på ikväll =)

HOPPAS NI ALLA HAR HAFT EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG!

Saknat mig?!

H E J

Det var ett tag sen, men nu är jag tillbaka. Har haft ganska mycket dom senaste 2 veckorna. Jag har nämligen börjat jobba heltid medans Jimmy nu är hemma med Alissa. Det var mycket jobbigare än jag trodde, jag är helt slut när jag kommer hem...jag kan inte minnas att det var så jobbigt att jobba men tydligen var det så. Jag har inte vant mig riktigt än helt enkelt. Jag jobbar feb ut, sedan är jag ledig igen, eller ledig och ledig ;)

Under denna tid jag inte har uppdaterat bloggen har det hänt en del. Vi har vart på bio (Me & Jimpa) Det är inte varje dag det händer nuförtiden, men eftersom jag fick ett presentkort på SF i julklapp av chefen så lämnade vi bort Lissen en kväll och gick på restaurang och sedan bio, SNABBA CASH. Underbart!

Men den största nyheten är att vi har...KÖPT ETT NYTT HUS! Jag fattar knappt att det är sant, men det är det. Vi har i ett ganska bra tag vart på jakt efter ett "gult hus" som vi kallar det här uppe i Gerrebacka. Dom är byggda 07 och därför ej så ofta till salu. Men eftersom vi har haft kontakt med en mäklare som säljer mycket av "skokartongerna" har vi fått förtur när det nu blev ett till salu, han visste mycket väl om att vi var ute efter ett sådant hus. Vi fick en privat visning och vi hann inte änns se övervåningen innan vi sa dom där magiska orden "Vi tar det" Vilken underbar känsla det är när man kommer in och det bara känns så rätt. Igår skrev vi papper och som det ser ut nu flyttar vi den 1 juli, dagen efter Alissas 1års dag.

Varför vi vill flytta från vårat nuvarande hus beror på att planlösningen inte passar oss om vi skulle få fler barn. Annars älskar jag fölvägen, känns tråkigt att flytta härifrån men som tur är flyttar vi inte så långt...ca 400m :P

Visst var det en kulig nyhet! Nu får ni följa oss i alla förberdelser inför flytt m.m.

K R A M