Pannkake-dag!

Hej allesammans!
Äntligen SÖNDAG och pannkakor, just i detta nu står Jimmy och steker för fulla muggar. Ska bli himla gott!

Under veckan har jag jobbat, 7 dagar i streck avklarade och helgens två lediga dagar är välbehövda. Vill du veta mer och min vecka på jobbet, kika in HÄR!
Idag öser regnet och då är det extra mysigt att bara vara hemma och mysa med dom man älskar mest. Vi ska pilla med det vi kan...kanske även lägga ut våran lilla tv på Blocket. Vi har bestämt oss för att köpa LED om vi nu ska ha någon i sovrummet, men vill vi verkligen ha någon där?! Nu när vi har kopplat in den stora så har vi ingen användning av 32:an längre. Kanske behöver du en ny tv? ;D

P U S S 

Smygtitt...

God Morgon eller snarare GOD FÖRMIDDAG!
Idag sov vi länge här, fast det gör vi väl varje dag. Alissa har hamnat i en konstig rutin nu då hon somnar senare och vaknar senare. Igår hann jag och Jimmy gå upp och vara själva en bra stund innan lisenfisen vaknade. Men det är väl klart att det är svårt att somna på kvällarna när det är så ljust, då sover man automatiskt längre på morgonen såklart.

Sista dagen idag! Imorgon börjar jag jobba medans Jimmy går på pappaledighet. I 4 hela veckor blir det jobb non stop, sedan lite ledighet innan Turkiet. Men det känns inte så roligt att behöva jobba när mina älsklingar är hemma, nu kommer jag missa allt kul dom kommer hitta på ihop, buhu. Men unnar Jimmy det, han behöver vara ledig och umgås med sin dotter utan kärringen i huset ett tag.

Dagens planer är att besöka Blomsterlandet, Ikea, Kappahl, Claes Olsson och POLISEN. I måndags gjorde jag och Alissa pass som nu är klara att hämtas ut. Men att behöva stå i den enorma kön lockar inte speciellt mycket idag så vi får se hur jag gör där.

Här kommer en liten smygtitt på Alissas rum...



Nu FRUKOST!
K R A M

I`m back!

Sådär ja, nu har vi fått tillbaka vårat mobila bredband. Det vi hade var tydligen helt kass (trotts att det var helt nytt) så nu fick vi ett nytt och än så länge fungerar det jättebra.

Det var juh ett tag sedan jag skrev senast, närmare bestämt 1 VECKA sedan. Under den tiden har det hänt ganska mycket här i vårat NYA FINA UNDERBARA HEM. Jag trivs som fisken i vattnet verkligen, LOVE IT!
Jag ska självklart lägga upp kort på allt och alla rum allt efter som.





Lite utomhus-lek med fadder Elin i måndags ♥

Jag ska försöka hitta laddaren till kameran så jag kan fota runt lite här inne imorgon, för visst vill ni se hur det ser ut? ;D

GOD NATT

Målningen...

Hej härliga onsdag!
Igår fick vi (läs Jimmy) gjort jättemycket i gamla huset medans jag hade Alissa hemma hos mormor. När hon till kvällen somnade smet jag och och mamma ner och börjde flyttstäda. Guuud, vilket jobb det är! Men nedervåningen blev iaf klar. Idag fortsätter vi med övervåningen medans Jimmy kör utvändigt såsom klippa gräset, trimma häcken m.m. Så ikväll är vi färdiga och låser dörrarna och nästa gång är det Tony & Johanna som öppnar dom.
Kännslorna är blandade just nu. Vi har mycket minnen från det huset, som när vi väntade Alissa och första tiden med henne. Men samtidigt känns den bostaden DÖD för oss nu, det finns ingen själ kvar...den har vi tagit med oss till vårat nya hus. Andra natten där är avklarad och vi sover som kung och drottning i vårat Master Bedroom och i den nya lyxiga stjärnbädden.

Nu har jag även lyckats få in lite kort här så tänkte visa hur helgen har sett ut...

TORSDAG: Efter att vi har fått nycklarna sätter ommålningen igång. Jimmy slipar bort gamalt klister från kabel-lister på väggen och jag maskerar.


Överseriös? ;D

FREDAG:
Jimmy är på firma-fest men jag och Elin fortsätter maskera. Vi hann även med en sushi-pause.



LÖRDAG:
Nu är det bara att sätta igång och måla. Tak och väggar i 3 av 4 rum på övervåningen blir klara.



SÖNDAG: Påbörjar undervåningen och avslutar den samma dag.

Sådär, då var nästan allt klart. Det som återstår är hallen på övervåningen vid trappen, men det tar vi idag, senast imorgon då vi har lånat en stege här på Fölvägen. Har även data-rummet och våran Walk in closet som oxå ska målas, men det tar vi senare.

MÅNDAG: Flytt!

TISDAG: Småfix + halva flyttstädningen klar.

ONSDAG (idag): Flyttstädning KLAR!

TORSDAG (imorgon): Nya ägare får tillträde!

Jihooo, vi fixade det!

Så fort vi kommer hem från banken imorgon och har LÄMNAT det gamla så kan man äntligen börja konsentrera sig ordentligt på det nya.

Some behind...

Vi är fortfarande utan internet och därför blir det tyvärr glest med inlägg.

I torsdags fick vi iaf nycklarna till vårat nya hus, och direkt efter besöket på banken åkte vi upp och titta. Det är sååå fint. Visst, det är ett funkis-hus med en ganska annorlunda design mot det man är van vid gällande hus, men vi tycker om det. Det enda tråkiga är väl färgen...GULT :S
Under helgen har vi maskerat och målat om. Krille, Elin & pappa har hjälpt till, vi hade aldrig klarat det utan ER. Ni är GULD värda och det här kommer vi aldrig glömma! Tusen tack

Alla rum är nu KRITvita förutom hallen där uppe som återstår men det tar vi senare i veckan. Just nu försöker vi komma i ordning så gott det går, men det är svårt...var ska man börja?!
Igår gick även flyttlasset, Krille och Jimmy var det som flytta. Återigen TACK för hälpen!
Nu är det lite småskit kvar på Fölvägen annars är det bara städningen kvar.

Bilder kommer inom kort! :)

Alissa 1 år ♥

(Något försenat inlägg)
I onsdags fyllde våran älskade lilla tjej 1 år. Vi har fått uppleva ett helt år med den mest underbara lilla flicka vi vet.

Mamma & pappa älskar dig mest av allt

Vi hade kalas samma dag och delar av släkten dök upp. Alissa fick massor av fina paket och vi tackar ALLA så jättemycket för alla fina och genomtänkta presenter.


Har tyvärr inte lyckats fånga allt på kort förutom pallen som Alissa fick av mig och Jimmy. Den här ville jag ge henne redan i julklapp men Jimmy tyckte den passade bättre som 1 års present. Det är en skräddar(byggd) pysselpall där bokstäverna går att lossa på.
Finns att köpa HÄR!


Gott med tårta :)

Nu väntar nästa fartfyllda år med lisenfisen ♥

Midsommar 2010

God morgon 1 juli och en underbart solig torsdag!

Idag slog jag upp ögonen 05.49 och var PIGG. Händer väldigt sällan och anledningen till detta tror jag beror på att dagen vi skriver papper på vårat nya hus och får nycklarna är kommen, jippi!

Hmm, var ska jag börja...har en del att uppdatera. Vi sätter väl igång med våran MIDSOMMAR...

Torsdag (24/6) eftermiddag/kväll packade vi in oss i bilen och åkte mot LYR på Orust. Det var köer till dess förbannelse men vi lyckades ändå komma fram någolunda tidigt.



Väl framme satt pojkarna och titta på fotboll, jag försökte få igång min dator men tyvärr så ville den inte fungera (internet) sedan dess har vi varit utan internet och är fortfarande det. Sitter just nu hemma hos mamma (igen) och bloggar. Men ska försöka svänga förbi Telenor innan vi ska till banken.

Vi fick oss ett jättemysigt rum med våningsäng, till Alissa hade vi med oss rese-sängen och eftersom det är första gången hon sover borta på okänd mark så trodde jag att det skulle bli lite gnäll vid nattningen, men icke...hon somnade så gott.

Lördag morgon kan du läsa om HÄR!

Vi gör oss iordning och kl 15 är det midsommardans runt stången vid parken. Jag, Alissa, Jimmy och Elin tar en promenad dit...








Efter dansen kom Krille och hämta oss. Strax efter att vi kom tillbaka dök Pat & Sten upp...





Framåt kvällen åkte sillen fram, en och annan nubbe blev det oxå ;)
Fick tyvärr inget kort när vi satt till bords.


Alissa satt hellre i gräset.

Till kvällen blev det party och rosé flaskorna åkte fram. Jimmy stannade hos Alissa och jag följde med gänget till dansbanan där ett live-band spelade svenska klassiker. Där träffade vi även Pebben (Per-Johan Axelsson) som spelar i Frölunda. Bevis hittar du HÄR!

Dagen efter...





Alissa fick följa med på sin första båttur :)

Midsommar 2010 är svårslaget och vi tackar alla som medverkade under helgen och gjorde den till vad den blev.
Kärlek till er