Målningen...

Hej härliga onsdag!
Igår fick vi (läs Jimmy) gjort jättemycket i gamla huset medans jag hade Alissa hemma hos mormor. När hon till kvällen somnade smet jag och och mamma ner och börjde flyttstäda. Guuud, vilket jobb det är! Men nedervåningen blev iaf klar. Idag fortsätter vi med övervåningen medans Jimmy kör utvändigt såsom klippa gräset, trimma häcken m.m. Så ikväll är vi färdiga och låser dörrarna och nästa gång är det Tony & Johanna som öppnar dom.
Kännslorna är blandade just nu. Vi har mycket minnen från det huset, som när vi väntade Alissa och första tiden med henne. Men samtidigt känns den bostaden DÖD för oss nu, det finns ingen själ kvar...den har vi tagit med oss till vårat nya hus. Andra natten där är avklarad och vi sover som kung och drottning i vårat Master Bedroom och i den nya lyxiga stjärnbädden.

Nu har jag även lyckats få in lite kort här så tänkte visa hur helgen har sett ut...

TORSDAG: Efter att vi har fått nycklarna sätter ommålningen igång. Jimmy slipar bort gamalt klister från kabel-lister på väggen och jag maskerar.


Överseriös? ;D

FREDAG:
Jimmy är på firma-fest men jag och Elin fortsätter maskera. Vi hann även med en sushi-pause.



LÖRDAG:
Nu är det bara att sätta igång och måla. Tak och väggar i 3 av 4 rum på övervåningen blir klara.



SÖNDAG: Påbörjar undervåningen och avslutar den samma dag.

Sådär, då var nästan allt klart. Det som återstår är hallen på övervåningen vid trappen, men det tar vi idag, senast imorgon då vi har lånat en stege här på Fölvägen. Har även data-rummet och våran Walk in closet som oxå ska målas, men det tar vi senare.

MÅNDAG: Flytt!

TISDAG: Småfix + halva flyttstädningen klar.

ONSDAG (idag): Flyttstädning KLAR!

TORSDAG (imorgon): Nya ägare får tillträde!

Jihooo, vi fixade det!

Så fort vi kommer hem från banken imorgon och har LÄMNAT det gamla så kan man äntligen börja konsentrera sig ordentligt på det nya.


Kommentarer
zatu

STORT grattis till erat nya hem :)) Ska bli spännande att följa dig nu med inredning och allt <3



PUSS

2010-07-07   11:38:02  

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback