Fullproppad helg!

Hej!
Ursäkta bloggpausen i helgen, men har verkligen haft fullt upp.

I fredags började jag och Jimmy packa på allvar efter att soffan försvann. Vi flyttade ut tv-bänken, soffbordet och hyllorna från vardagsrummet till garaget. Där får det nu stå tills att någon kommer och hämtar det...annars blir det raka vägen till tippen. Köksmöblerna fick istället flytta in i v-rummet och Alissas hylla fick agera tv-bänk sålänge...



Under lördagen hade vi ingen tid alls här hemma då det var Westside och Jimmy skulle gå sin första match i MMA. Eftersom Krille oxå har börjat och även han skulle gå sin första match åkte jag och Elin in och tittade på våra pojkar. Tyvärr åkte dom ut efter första, men är ändå så otroligt STOLT över dom båda, hur bra dom lyckades och hur duktiga dom verkligen är när det väl gäller.

Efter en dag på Fighter Center åkte vi hem, gjorde i ordning oss, hämtade upp Krille & Elin och åkte in till stan igen. Vi var alla hungriga och checkade in på VinoPasta.







Efter god mat gick vi till Andra långgatan där det var gatufest. Stökigt (som ni säkert ser på kortet ovan) och allmänt fulla hippies. Ja, det var ganska konstiga typer och kände väl att man inte direkt passade in, haha.



Det var helt klart en lyckad lördag

Söndagen spenderades här hemma, och det var planerat sedan länge att vi just igår inte skulle planera in något annat. Vi har rensat, packat och tagit ner hyllor m.m. Det tog hela dagen och det känns skönt att det inte är så mycket kvar här inne, har dock hela vinden och garaget kvar, puhu.
Som pricken över i:et gjorde Jimmy en helt underbar middag efter att Alissa hade somnat.
Kl 23 låg vi alla 3 och snarka. Alissa sover numer inne hos oss eftersom hennes rum används som "lager".

Sådär, det var lite av hur helgen såg ut...oj, glömde att jag även var ute och åkte lite motorcykel med pappa, wiiie det är så kul.
Idag vill jag UT, men det regnar och vet inte riktigt vad man kan hitta på då.
Vi får se vad som händer...

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback