Regnskydd!

Nu äntligen äger vi ett regnskydd till vagnen, ett himla snyggt sådant oxå. Gud vad jag älskar våran URBAN!


(Bild lånad från google)

9 månader IDAG!

För ett år sedan var jag runt v 30, sov bort dagarna (det är tröttsamt att vara gravid) och längtade sååååå efter att få träffa våran lilla flicka. Jag tyckte tiden gick långsamt och ville inget hellre än att föda, även om jag var livrädd. Idag, ett år senare har vi en liten vilde här hemma som redan står utan stöd och tog sitt första steg igår, hela 9 månader gammal. Tänk att tiden har gått så fort...


Älskar dig lisenfisen

Söndagsmys!

Idag har och kommer dagen bestå av endast söndagsmys och inget annat. Strax kommer världens bästaste Elin & Kristoffer över på lite middag och hockey. Alissa ska även få överlämna sitt paket till Elin som fyllde 21 i fredags.

Ha en bra kväll!
K R A M

Inbrott

Hej i stugorna!
Idag är jag ARG, mycket arg! Elendet började i torsdag då jag spenderade större delen av dagen med att "köra buss" Ni förstår säkert vad jag menar, inte så trevligt. Givetvis med hög feber! Gårdagen såg bättre ut, men fortfarande feber. Gud, jag hatar verkligen att ha feber, usch! Kvällen var efterlängtad med Lets Dance final och mys...var det tänkt iaf, istället gick vi och la oss strax efter 20! Idag vaknar vi upp av att det knackar på dörren, där står grannen och ger oss det trevliga beskedet att både han och vi har haft ovälkomna garagegäster inatt. Inte nog med det var grillfan på bilen borta!
Jag vet inte vad jag ska säga, skriva...blir bara så j*vla trött på sånt här! Att det finns sånna äckliga små svin som inte kan låta andras grejer vara ifred. Tack för att bilen ser sådär lagom snygg ut nu och mysigt att era fula trynen har vistats i MITT garage!

Nää, nu ska jag tända lite ljus här hemma och mysa ner mig i soffan (ensam). Mannen min är inne på The Zone- galan ikväll. Snart är det dags för EARTH HOUR, släcker du?

K R A M

O N S D A G

Morrn!
Idag vaknade jag upp med världens skallebank, inte alls roligt. Jag hade massa planer inför idag som jag just nu inte alls känner sug för att göra. Bl.a var en prommis ner till torget inbokad. Igår regnade det juh, men vid 15 tiden tittade solen fram och jag packade ner lillan i vagnen och gick ner till ica, fick postat lite paket och köpt grejer till middagen. Alissa verkade gilla turen och låg ingosad med stora ögon och titta. På vägen hem lyckades hon även somna, väldigt mysigt! 

Nu ska lillfisen få gröt och jag ska sätta på en kopp te.

Morrs!

Uppdatering...(kl. 14.00)
Efter gröten var det nana-dags för Alissa (som vanligt) Men bara ca 15 min efter att jag la henne hörde jag ljud från hennes rum. Jag gick ner och kolla, då låg hon helt avdeckad och hade spytt upp all gröt. Mammas älskade lilla tös, tycker så synd om henne. Det var alltså inte bara jag som kände mig kass idag :(
Hon fick lite saft och 100ml välling eftersom hon säkerligen tappat mycket vätska, och nu har hon precis somnat bredvid mormor som kom över.

Undrar varför hon spydde?! Åt hon för mycke gröt eller håller hon på att bli lite sjuker, hon hade ingen feber iaf. En liten tand visade sig häromdagen oxå, kan det vara därför?!

Mammas älskling ♥

Uppdatering nr 2...(kl.18.00)
Lillsnuttan hann inte sova länge med mormor innan jag fick springa ner, då låg hon över Enrica och spydde, det var inte lite heller :( Det är första gången hon gör såhär, men nån gång måste väl bli den första. Jag ringde iaf till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus för att rådfråga. Där fick jag tipset att testa en socker & salt-lösning. Och det gjorde nog susen, just nu mår hon iaf som vanligt, har precis ätit lite kokt mat och kryper nu runt och leker. 

Precis efter att Jimmy kom hem för en stund sedan gjorde lillfisen något väldigt oväntat, eller så kanske det bara var en tidsfråga, hihi. Lägger upp kort lite senare ;)

Puss ♥

En dag i Bolle ♥

H E J
Härligt väder va?! NOT! Jag gjorde i ordning vagnen igår kväll och förberedde för en lång-prommis ner till torget idag, men vad är det jag vaknar av?! Jo, regn som smattrar mot rutan. Och jag som fortfarande inte har något regnskydd :( Får väl helt enkelt ta mig i kragen och åka iväg och köpa ett senare idag.

I nu läget ligger Alissa och sover, men bara för några minuter sedan såg det ut såhär...

Morgon-lek ♥

Igår var vi (Jag, Alissa & Therése) hemma hos Johanna och Liv i Bolle. Hade en heldag i den lilla mysiga byn och hann med restaurangbesök, shopping, fika och massa lek.





Tack för en underbart trevlig & mysig dag


Och detta fick jag med mig hem...

En vit trälåda som ska stå i köket med Alissas burkmat i (härmar Johanna)
2st ljusrosa hjärtan som nu hänger i Alissas vita hissgardin.
Stort stålhjärta som jag klätt med fejkväxt, står (så länge) på tavellisten i vardagsrummet.
Allt kommer passa så fint i nya huset :)


Rosa NS mössa, ett måste i vår!


En kasse full med jättesöta kläder som Alissa har fått låna av Liv!


Ha nu en bra D A G!

Hej måndag!

G O D   M O R G O N
och trevlig start på veckan!

Vi är helt nyvakna och Alissa har precis fått sin morgon-välling. Nu är hon i full gång och kryper/går runt som en tok. Jag ska snart sätta på en kopp kaffe så även jag får lite energi. Sedan ska det städas en aning innan det är dags att packa ihop lillan och åka upp till Bollebygd, vi ska hälsa på Johanna och sötnosen Liv. Känner på mig att detta blir en bra dag :)

Ha det bra så hörs vi senare!
K R A M

Grillat är gott!

Det blev som sagt lite tjuvstart på vår/sommar här idag när vi tog fram grillen, men vi var inte ensamna, grannarna var oxå ute och smygstarta, hihi. Men våren ligger nog inte långt borta nu, till påsk kan man nog slänga av sig jackan. Eller vad tror ni?!

Nu somnade våran underbara dotter för en liten stund sedan. Jimmy sitter och pillar på gitarren här i vardagsrummet, och under en filt bredvid sitter jag och lyssnar. Jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag verkligen älskar denna människa ♥

Ha en bra lördags-kväll!

*SÅLD*

Så var ett stycke vagn såld, det gick fort! Men det är nästan så att jag redan saknar den, det var juh ändå Alissas första vagn...och nu är den borta. Jaja, man ska väl inte behöva sörja en vagn, vi har juh det nya vrålåket ;D


Ha det så bra vagnen och lycka till med nästa bebis!


För oss blev det klirr i kassan :D

I den nya OS mössan

Hej alla underbara vänner/familj/bekanta som har tittat in, hoppas ni mår bra denna lördags eftermiddag.
Vi har haft en lugn och slapp dag här hemma. Jag har varit uppe på vinden och rensat, nu är det nästan tomt däruppe. Det jag fick med mig ner ska loppas :) Har även lagt ut våran Brio Sing och bilbarnstol på blocket.
Just i detta nu är Jimmy och Alissa iväg och hälsar på min farbror Jonny, och när dom kommer hem tänds grillen. Jajjemen, här ska det grillas idag, det blir en tidig start för oss i år. Det var väl det som har hänt/händer här just nu.
Hur ser din lördag ut?

Tidigare i veckan anlände Alissas OS-mössa...

Passar perfekt! Tack Emma ♥

Kvart över 11, halv 12!

H E J
Vilken hemsk fredag, inget kuligt väder alls. Detta betyder att jag inte heller idag kan ta en premiär-tur med den nya vagnen, vi har nämligen inget regnskydd till den än. Men vi får väl hoppas på imorgon...

Vad den här dagen annars har att bjuda på är nog mys och pys här hemma, har verkligen ingen lust till något. Men att leka, pussa och krama på min liss är oslagbart, det bästaste som finns!

J U S T   NU

Smarrig frukost/lunch, och världens finaste grimasch-buse bredvid ♥

Ha en bra dag!

Urban Jungle

G O D   K V Ä L L
Idag var dagen då Alissa fick sig en ny vagn. Vi har provat dom flesta och alla med både för och nackdelar. Vi beslutade oss iaf till slut och det blev en Urban Jungle mountain buggy -10. Vid 12 tiden efter Lissens sovstund åkte vi till babyproffsen och köpte oss en, svart såklart! Jag är supernöjd, älskar den! Och kan väl erkänna att jag i smyg har gått några varv med den här hemma, man måste juh testa lite ;)



Babyhörnan 6599:-

Tack älskade mamma & pappa ♥

Hej svejs!

Se där ja...

Så kan det gå när man har en liten flicka här hemma som ska pilla, slita, dra och riva ner ALLT i sin väg! ;D


Men jag älskar min liss ändå ♥

Ny barnvagn?

Tjingeling!
Så var det sol även idag, härligt! Idag ska vi städa jag och Lissen, det ska renbäddas, tvättas och dammsugas, ikväll kommer nämligen dom nya ägarna över. Sedan lär väl jag gå runt och drömma om våran blivande barnvagn idag oxå. Vi var på babyhörnan igår och hittade en som vi verkligen vill ha, och den får det nog bli. Alissa sitter inte bra i våran Brio och den har tyvärr inte fullt liggläge vilket gör att hon även sover väldigt dåligt i den. Men frågan är om hon är lite för liten för en framåtvänd vagn?! Vi bor juh på landet och säljaren sa att det då inte borde vara några problem, hade vart värre om man gick inne i nordstan varje dag.
När började du använda en framåtvänd vagn till din lilla?

Innan barnvagns-kiken igår var jag, Alissa och mormor ute på en promenix...




Det bästa med Gerrebacka är absolut närheten till djur och natur!

K R A M på er!

100314

GOD DAG underbara söndag!

Vi har haft en lång och härlig sov/mys-morgon hela familjen ♥ Snart väntas lite besök av Alissas faster som ska kika på lite kläder som jag har rensat bort från min garderob. Enligt mig är det jättefula kläder, men man vet juh aldrig. Johanna kanske älskar dom...eller inte. Haha! Senare i ikväll är vi hembjudna till Therese & Pierre på 3-rätters middag á la halv åtta hos mig. Det ska bli intressant, och efteråt ska jag och Jimmy självklart ge poäng ;D Alissa har vi inte riktigt bestämt än om hon ska få följa med eller inte, det kan bli ganska jobbigt då vi inte kan släppa ner henne på golvet eftersom det finns mycket smått och gott att pilla på i hennes höjd hemma hos dom. Vi får se hur vi gör, men antagligen blir det så att hon får besöka mormor istället.

Ha en trevlig solig dag alla kära!
K R A M

Nytt i leklådan...

Idag har solen tittat fram, och det är juh alltid lika härligt, man får extra energi. Vi har skottat av balkongen från all snö eller snarare IS, det tog sin lilla tid och nu är det bara altanen kvar -suck- Garaget fick sig en liten omgång oxå. Alla LOPPIS lådor är packade och nu ska jag bara försöka boka in ett datum då det är dags för försäljning, det ska bli superkul. Efter lite fix här i hemmet så kom mamma över på en fika, och med sig hade hon lite nyinköpta leksaker till Alissa. Jag kollade på något nytt till henne på BR häromdagen, men tycker det är så himla dyrt. Så det är verkligen GULD värt att mormor löste det problemet ♥




Massa nya kuliga leksaker!

Såg ni melodifestivalen förresten?!
Jag hoppades nog lite på Salem Al Fakir, men Annas låt var inte så pjåkig ändå. Hon kommer säkert lyckas jättebra i Norge. Heja Anna!!!

Puss på er!

Jag fick en BH, Jimmy en Gitarr!

Mmm, det känns skönt! Jag har på mig min nya BH som jag var iväg och köpte igår, såå skön! Den är av märket Chantelle, och det är favoriten. Jag Njuter!

Igår var jag och Alissa nere på BVC, alltid lika kul att få mäta och väga. Fick även lite beröm för att lisenfisen är så duktig och redan sitter, kryper, står och GÅR (med gåvagn). 8685g tung och 71cm lång i dagsläget. Hon växer så det knakar.
Framåt kvällen åkte vi hem till min fammo & faffa, farfar fyllde år. Det blev lite middag med kära släkten, och det var verkligen supermysigt. Jag älskar att få träffa farfar, han betyder jättemycket för mig och att få se han vara med Alissa får mitt hjärta att smälta, tänk om det alltid kunde vara så ♥
Farbror Jonny hade med sig gitarren och det blev lite spelande med sång. Jimmy fick lite mersmak, och gissa vad han åkte iväg och gjorde på lunchen idag?! Jo, köpte sig en gitarr...haha! Men jag tycker att det var ett klockrent köp, det är himla mysigt att kunna plocka fram gitarren en härlig sommarkväll på altanen i nya huset.


Jimmys nya kärlek?

Idag har vi varit hemma hos Alissas farmor och hälsat på. Blev tyvärr inte så långvariga eftersom jag skulle in och jobba kväll, men det var kul så länge det vara och lunchen var supergod!
Nu när jag kom hem för ca 1 timme sedan satt Jimmy och Krille och pilla på gitarren självklart. Men jag skickade iväg dom och köpa PIZZA, måste juh ha något gott såhär på fredagskvisten ;D

Hoppas ni alla får/har en trevlig kväll!
Snart Solsidan...

K R A M

Vad som komma skall...

Snart är det dags, bara sådär 4½ månad kvar...haha! Men det går fort, vi har juh massor av annat och stå i innan dess, t.ex FLYTT. Dom närmaste månaderna ser jag verkligen fram emot, vi går juh även mot ljusare tider ;D



Vi åker med NAZAR till detta underbara hotell på bilderna ovan.

-Lääängtar-

100310

G O D   M O R G O N


Jimmy är på jobbet och som vanligt är det bara vi flickor här hemma. Alissa ska snart äta frukost, och om ca 2 timmar är det dags att sova middag. Då ska jag passa på att städa lite, dammsuga soffan t.ex -suck-
Men än så länge är det iaf full rulle. Hon kryper som aldrig förr, ställer sig upp och går säkert 20 varv runt bordet, vandrar en hel del med gåvagnen oxå. Och sedan ska det självklart pillas och smakas på ALLT. Såhär har det varit i 2 månader nu, och det går verkligen fort från att dom bara ligger och knappt rör sig till att dom reser sig upp och går iväg, vad hände?! Man får inte en lugn stund. Det är väl ett mirakel att jag fick till det här inlägget ;D
Men åhhh så underbart det är ändå ♥

K R A M

När köp-begäret tar vid...

Nu har solen tittat fram i flera dagar och det känns verkligen som att vintern börjar tacka för sig och att en ny årstid tar plats. Det är fortfarande vitt på backen men smått smått töar det bort, underbart!

I förra veckan köpte som sagt Jimpa en Iphone. Jag blev störtkär i den och vi kollade även på en till mig, men eftersom vi köper dom kontant -utan abonnemang, blev det kanske lite väl mycket pengar att lägga ut samma månad. Men nu har Jimmy fått känna på den i några dagar och känner att han inte alls är i behov av allt en Iphone har att erbjuda. Vi har diskuterat fram och tillbaka och kommit fram till att jag ska ta över hans telefon så får han köpa sig en vanlig, enkel Sony Ericsson istället.
Jag är alltså numer en Iphone ägare (32GB såklart) och har hamnat på en helt annan planet, Iphone-världen ROCKS!

Idag vakande jag upp med kliande fingrar, dels för att få pilla på min nya telle, men oxå för att det bara kändes som en S H O P P I N G-D A G. Mot ALLUM!

Detta fick jag med mig hem...
till Alissa...

Vita FIX strumpbyxor
Lindex 69:-


Vit långarmad body
POP 175:-


Jeansdräkt
H&M 129:-


Vit kjol
H&M 79:-

och till Jimmy...


Blueprint kalsonger
MQ 3 för 199.-

...till mig?! Ingenting, men det gör inget...jag har juh min IPHONE :D

När Jimmy kom hem från jobbet åkte vi ner till Coop, men svängde först förbi Media Markt och köpte ett skärmskydd till min telefon och även ett headset till Jimpas.


Skärmskydd 149:-
Passar helt perfekt, syns inte, känns inte. Rekomenderar varmt!

Sony Ericsson headset 599:-
Sjukt snygg med tillhörande dockstation.

Det var dagens shopping det!
HÖRS IMON
K R A M

Gratis gotta :D

I torsdags ringde Jimmy in till BANDIT...och kom fram. Han lyckades även svara rätt på Bandit backwards och vann 200:- lösgodis och en Bandit-snusdosa. Så i söndags köpte vi lite godis :D


Vill du smaka?
;)

Friday happenings...

G O D   K V Ä L L/N A T T

Idag har jag verkligen haft fullt upp här hemma, puh! Jag rensar och rensar, min garderob ekar snart TOM om jag fortsätter såhär, men lite kläder bör jag kanske ha kvar. Lite har jag även packat ner i lådor och lagt upp på vinden, kläder man inte använder men ändå inte vill göra sig av med. Min "loppis" kartong är även påfylld, snart ska det säljas. Det känns så himla bra att rensa bort "skit" som bara skräpar här hemma och sånt som vi ändå inte kommer "använda" i vårat nya hus. Det är helt sjukt vad man egentligen kan tjäna pengar på vad som helst.
Mitt i allt grejjande har jag haft Alissa, nu är hon inne i en liten trottsålder och ska verkligen pilla, dra och göra sönder allt. Men konstigt nog bryr jag mig inte så mycket att det numer tex är fula märken i hemtelefonen, shit happens och sånt får man acceptera när man har barn ♥
Vad gör du med dina gamla saker? Säljer, slänger eller kanske ger bort?

Nu ikväll har vi haft våra underbara vänner, Krille och Elin på besök. Vi har käkat tacos och kollat på Lets Dance. Sedan har vi lekt lite med Jimmys nya Iphone.
Hans gamla telefon lyckades Alissa fuktskada, haha. Och därför kände ibby att han var värd en Iphone, så idag på lunchen åkte han iväg och köpte en. Men eftersom jag nu har blivit smittad av I-världen så vill jag naturligtvis oxå ha en. Men att lägga ut ca 12 papp på 2 j*vla mobiltelefoner känns inte helt normalt! Så vi får väl se när MIN telefon-dröm blir sann.


Nu säger jag GOD NATT!

Hopp hopp...

Veckans bästa dag är här, FREDAG!
Och visst får man lite vårkänslor när solen skiner =)

Alissa var nog runt 3 månader när Jimmy kom hem med en hoppgunga. Det hoppas inte så mycket men när det väl inträffar så uppskattas det väldigt mycket.




Mammas lisfis ♥

K R A M

1 2 3, nu kör vi!

G O D   M O R G O N

Hej Mars, hej Måndag, hej mitt nya LIV! Igår kväll skakade jag och Jimmy hand på att vi i fortsättningen ska leva sunt och endast äta godis på fredagar. Jag har även haft ett uppehåll med träningen eftersom jag inte har orkat nu när jag jobbat, detta ingår givetvis oxå i avtalet att jag ska sätta igång med det igen. Jag känner mig taggad och till sommaren hoppas jag verkligen på att min gamla jeans kommer sitter som ett smäck.

Hu snöar det här och en promenad lockar inte för fem öre, det blir istället lek och bus inomhus idag.

HA EN TREVLIG START PÅ VECKAN!

Hugs n kisses ♥