T U R K I E T 2010

Hej GOINGAR!
Nu är vi tillbaka i Sverige efter en helt fantastisk vecka i Turkiet. Vi landade på svensk mark strax efter 01.00 inatt och har precis spenderat våran första dag här hemma i kylan. 

Den 1 sep kl 16.35 lyfte vi från Landvetter. Vi vaknade ganska tidigt den dagen och fixade det sista med packning m.m. innan vi (vid 13.00) drog oss mot flygplatsen. Alissa fick sova i ca 20 min den dagen och var därför inte så jätterolig att ha och göra med på flygresan. Hon var HEMSKT jobbig och gnällig. Men det var juh inte så konstigt eftersom hon var trött, det var trångt och att sitta still i 3½ timme är inte så jättekul för en 1 åring. Men det gick trotts allt bra och på bussresan till hotellet somnade hon gott i mitt knä.
Efter 1 timme var vi framme på hotellet, Cinar Garden i Side. 3 pooler, stor lekpark, sommarvärme (ca 35 grader) och ALL INCLUSIVE.
Äntligen SEMESTER!!!



Här kommer lite bilder...




























Det var ett urplock av alla 600 kort vi knäppte!

Vi har utan tvekan haft en helt underbar semester med god mat, härligt varma och soliga dagar, sköna kvällar, massor av bad, shopping, färgglada drinkar och trevligt sällskap.
TACK snälla mamma och pappa för att ni bjöd oss på den här resan! ♥

Turkiet och Side var fantastiskt fint och jag är positivt överraskad. Turkarna var trevliga och otroligt barnkära, se bara på servitören som snodde Alissa på bilden ovan.
Vi åker garanterat tillbaka i framtiden, men nästa år bilar vi ner till ITALIEN och Rimini.

P U S S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback