Ögoninflamation

Min lilla flicka har fått ögoninflamation, usch vad jag tycker synd om henne! Därför åkte jag nyss iväg en snabbis och köpte en pippi-docka och hårspännen, slank ner nya strumpisar oxå.


Blomsterhuset

Det är inget jag inhandlade i går precis utan det var juh ett tag sedan, men bilder på nytt här i hemmet har ni inte fått ta del av, här kommer lite...



Kruka, växt och vit ros...allt från Blomsterhuset. Detta står i vårat sovrumsfönster. Är själv ganska imponerad över att murgrönan fortfarande lever, har verkligen inga gröna fingrar när det gäller sånt.



I våran Walk in closet sitter denna lilla vägg-dekoration. Perfekt att hänga smycken i, egentligen är den till för vykort tror jag men vafan, här flödar fantasin. Även den är från Blomsterhuset!

Är det något annat ni kanske vill se från vårat hem? Isf fotar jag och lägger upp, men kom först med förslag! :)

Våran alla ♥ dag

Vi börjar väl med gårdagen, ALLA ♥ DAG! Förväntade mig fina tulpaner när Jimpa kom hem, men nej nej...inga blommor här inte. Men helt lottlös blev jag inte utan fick istället vit choklad, hihi. Till kvällen kollade vi på Halv åtta hos mig (Seriöst, var DET avsnittet ett skämt eller?) Medans Alissa somnade på soffan. Till Familjen Annorlunda var maten klar, det blev rostbiff, potatis i ugnen, gorgonzola-sås och en GLAD sallad. MUMS vad gott det var och TACK älskade Jimmy för en helt underbar valentine-midddag ♥

Natten har varit sisådär, det blev några timmar utan sömn då Alissa inte mådde så bra. Nu under morgonen har hon varit väldigt ledsen och vad jag än gör är FEL, vad gör man då? Hon kan iof fortfarande vara trött och det kanske blir bättre efter hennes nap lite senare, vi får se.

Nu ska vi iaf titta på PIPPI (i vanlig ordning) haha.

KRAM

Bara titta, inte klicka!

Nu sover hon äntligen! Jimpa jobbar över idag och jag sitter och spanar på på NYTT i både garderob och hem...


Kökshandukar behövs nya i vårat kök! Dessa finns på H&M HOME!

Lindex Shop Online - KlänningLindex Shop Online - Jeans
Lindex Shop Online - LeggingsLindex Shop Online - Jeanskappa
Lindex Shop Online - SolglasögonLindex Shop Online - Pyjamas
Läckerbitar från Lindex!

Guuud vad jag är sugen på shopping! Men vi hade räkningar på dryga 28 den här månaden och jag känner att det är bäst att hålla i pengarna just nu. Tråkigt, jag vet!

Citronkaka

Igår hade vi som sagt mina föräldrar över på middag. Mamma stod som vanligt framför spisen och maten var gudomlig! Citronkakan till efterätt var även den omtyckt :)


Juniorsäng

Stor flicka=Stor säng!
Alissa växer så det knakar och spjällsängen är nu undanplockad sedan någon vecka tillbaka, den åker fram när lillebror/syster kommer till världen om sisådär 1-2 år. Hon ÄLSKAR sin nya säng och är dunderstolt. Häromdagen handlade vi även nya sängkläder.




Här sover våran lilla tjej såååå gott! ♥

Vård av barn...pippi-barn!

God morgon härliga måndag! Idag hade jag gärna tagit mig en prommis med min fina flicka, men ICKE! Istället blev det VAB för mig idag och lillfisen ligger helt utslagen på soffan och kollar på PIPPI. Usch vad tråkigt det är när hon inte mår bra, det verkligen svider i MAMMA-hjärtat. Men med kex, saft och Pippi går det ann, det gillar hon. Funderar förövrigt på en tur till Astrid Lindgrens Värld till våren/sommaren. Ca 3 timmars bilfärd från Göteborg och ca 5-600kr för två vuxna, Alissa går in gratis. Det hade juh varit en superduper-kul utflykt, speciellt eftersom Lissen är så frälst i Pippi.

Alissa 

Tacokväll hos Fia

Gårdagen bestod av att städa här hemma, tvätten behövde tas hand om tyvärr. Men efter ett ryck hoppade jag in i duschen och gjorde mig redo för en kväll hemma hos kollegan Sofia i Hindås. Vi var allt som allt 7 arbetskompisar som umgicks, käka tacos och drack Johans (Fias man) goda drinkar! En del kort blev det såklart oxå ;)


Redo att åka hemifrån, haha!















TUSEN TACK Fia med familj för en helt GRYM kväll! Hade verkligen super-trevligt! :)

Och här kommer kvällens bästa kort ;)

Hyrfilm och räkmacka

Efter 7 arbetsdagar gick jag i fredags eftermiddag av med nöje och såg fram emot en härlig helg. Efter Alissa hämtats upp på dagis drog vi till Coop och handla med oss lite fredagsgott. Till kvällen blev det dock ändrade planer och lissen fick sova över hos mormor och morfar medans jag och Jimpa fick lite egentid. Vi hyrde en romantisk komedi (som jag valde) och gjorde räkmackor. Hade en himla mysig kväll med min älskade man! ♥



Hemska feber!

Så var det söndag igen och jag insåg nyss att jag fortfarande inte har sett förra veckans SOLSIDAN, änna dags för det innan kvällens avsnitt. Annars blir detta en lugn dag, Alissa har feber (som varje helg) och Jimpa hjälper Tessan att flytta sina möbler. Snart kommer mamma hit och gör oss sällskap, idag ska vi laga thaigryta ihop och baka en citronkaka.

Här har vi mammas lilla sjukling tidigare idag...


Alissa 

Min söndag, eller fredag!

Fredag, men för den här veckan är det som min söndag då jag har varit ledig i två dagar och jobbar hela helgen. Men två ursköna dagar har det blivit, så mysigt att få vara med min lilla älskling, guuud vad jag ÄLSKAR DIG ALISSA! ♥

Strax blir det rostbiff, bakpotatis, vitlökssmör och en smarrig sallad till. Huset är städat, ljusen är tända och nya tunikan är invigd. Nu är det FREDAGSMYS!


Ha en trevlig FREDAG mina vänner!