Alissa 2 år IDAG!

Vid den här tiden för 2 år sedan hade jag legat med värkar i drygt 3 dygn och ville inget hällre än att träffa våran tjej. Men så plötsligt hände det och kl 13.24 kom något som förändrade våra liv. Den finaste docka man kan tänka sig och LYCKAN var total.
Tänka sig att redan 2 år har gått och att nästa knodd är på gång ♥



G R A T T I S älskade Alissa på 2 års-dagen!
Älskar dig mest av allt ♥

Alissa 

Bad i Hindås

I tisdags kom solen och värmen, jippi! Vi startade med trädgårdsarbete och när vi kände oss klara packades väskan för en dag på stranden. Åkte till landet i Hindås och bada :)








Hade en FAB dag med min älskade familj ♥

New stuff!

Jag är dålig på att uppdatera nytt som flyttar in hos oss, men under min rundvandring igår fick jag klämt lite kort...


Nya golvlampan och TV:n på plats, bidde himla bra faktiskt!


Sängkläder från IKEA, helt bedårande fina!


Ny växt i både Alissa och gästrum och nu håller jag tummarna på att dom överlever i min ägo, haha.
Gunghästen är från när jag var liten.


Likaså ny växt i vardagsrummet samt uppsatta hyllor i köket.


"Kabelvinda" som pappa fick med sig hem, var aningen större än jag trodde men får stå på våran lilla kulle tillsvidare. Funderar på lite planteringar runtom eller något sånt. Flaskorna är vintage och hittades i Leif & Marinas gömmor. Vi fick även en "sockerlåda" som jag bara ÄLSKAR!



Årets utemöbler :)

Första dagen!

Första semesterdagen startade med arbete, dock inte för min och Alissas skull. Vi tittade flitigt på när pappa Jimmy byggde "trappsteg" utanför våran ytterdörr och tvättstuga. Det har legat i planerna länge men som vanligt blir sånt aldrig gjort när man jobbar. Men nu så är det äntligen klart och jag är mer än NÖJD!

Wondergames.se

Våra kära grannar Niklas & Ida driver Wondergames och säljer där allt inom tv- och dataspel. Spana in och se ifall du hittar något vettja :)



Lite roligt godis som går att köpa på hemsidan!

Nytt till barnen



Så fort jag åker ut och ska shoppa så slutar det med att Alissa får en massa och nada till mig själv. Den här gången lyckades jag få hem något till lillen i magen, detta ska h*n få ha på sig hem från BB. Alissa fick nöja sig med en söt pyjamas.

Midsommar 2011, del 4


Alissa är allt en liten smygfinne, här bastar hon med mormor och pappa (som förövrigt ser helt drogad ut, haha). Hon ÄLSKADE det, och ville inte gå ut ♥

Midsommar 2011, del 3








FOTO 

Midsommar 2011, del 2




FOTO 

Midsommar 2011

Är det verkligen sommar? Vilket hemskt väder vi hade igår, skurar, blåst och kyla...usch! Idag ser vädret bättre ut och det var synd att vi inte sköt upp firandet till idag ;)

Igår packade vi iaf ihop oss vid lunch-tid och åkte till landet. Det blev en heldag med god mat, bastubad, svamp-plock och trevligt sällskap. Helt underbart

Bildregn, del 1






The last day

Helt otroligt att det är midsommar imorgon, det går undan och snart är sommaren slut. Sista arbetsdagen för mig idag, sedan semester i 3 härliga veckor och därefter mammaledig i 3 veckor då dagis är stängt. Vi har massor av roliga saker vi ska hitta på nu när det inte blev någon Italen-resa. Att lägga så mycket pengar och att jag säkerligen kommer gå och klaga större delen av vistelsen där kändes inte helt rätt. Värme och gravid går inte ihop, dessutom får jag inte dricka vin och äta salami, och det är juh ett MÅSTE där nere. Vi får helt enkelt boka om resan till nästa år! :)

Nu har jag precis lämnat av Alissa på dagis och ska försöka få något gjort innan jobbet, funderar på en liten shoppingrunda kanske?! :) Lite nya festliga kläder till imorgon kanske...

Kram så länge!

Ödenäs

Imorse kickade vi igång dagen kl 08.00. Inget nöje idag inte, utan mest sånt som MÅSTE göras står på schemat. Typ sätta upp våran nya fina TV på väggen, städa, renbädda, tvätta, stryka och småhandla. Vad gör ni en regnig dag som denna?

Igår skulle allt det här egentligen göras men vi kom på andra tankar och åkte upp till min mosters land istället. På förmiddagen åkte jag iväg till Allum och shoppa, hihi. 2 sommarklänningar, 1 par shorts och strumpor till Alissa samt en jättefin TIGER plånbok till Jimpa. Som vanligt hitta jag ingenting till mig själv, är iof inte så kul med kläder nu när man är så tjock...




Tråkigt väder men ändå väldigt mysigt. Vi grillade, åt smarriga jordgubbar och basta.
Mormor tog med Alissa ner till vattnet och det gillade hon :) Nästa gång hoppas vi på bättre väder för då är den fina privata sandstranden med långgrunt helt jävla underbar. Absoluta favorit stället för att bada när jag var liten!

Sjuk helg

Vilken spännande helg! Fredagen började med att jag inte änns klarade av att ta Alissa till dagis, kände mig helt kass. Bara efter en stund började jag spy som en gris och efter någon timme kom febern, jiho!
Det var bara att ladda upp med film och se fram emot en helg inomhus. Som tur var tog mina älsklingar väl hand om mig ♥ 

Först idag kände jag mig ok för att kunna ställa mig på benen, vi har städat lite här hemma och sedan kom Karin & Therese över på lite middag, grillade hamburgare. Framåt kvällen kände jag för lite frisk luft så det fick bli en prommis ner till mamma och pappa. Jag känner mig såklart trött efter febern och spyandet men är nog ganska FRISK och imorgon väntar en ny arbetsvecka.

Ultraljud

Igår var dagen då vi för andra gången fick se våran lilla älskling. Tänk att det verkligen ligger en liten bebis i min mage, känns lika overkligt som förra gången. Men tycker tiden går så mycket fortare nu, jag är liksom snart halvvägs, hoho.

Blev tyvärr inte så bra kort då h*n inte riktigt ville ligga still, så jag fick upp och hoppa lite för ett nytt försök men icke. Annars såg allt jättebra ut och nytt BF datum är nu 8/11-11, alltså 1 dag plus. Ska försöka hålla inne till 111111 och klämma ut då ;) Nu är vi 3 som har samma datum som mål, jag, Emma och Fia :)




Snabbis...

Nu sover lillan sedan ca 30 min tillbaka och jag får en stund för mig själv. Jimmy är iväg och köper garagehylla så vi får lite ordning. Vi har nämligen inte (som alla andra) åkt till havet idag utan rensat i garaget, och det behövdes kan man säga. Usch vad det såg ut! Men nu är det fint igen serrö :)

Alissa och Emilia har lekt som tokar, skrattat och badat i baljan. Dom är bara så söta ihop ♥
Jag som trodde det skulle bli ett problem att ha henne hemma när det här ska göras, men att para ihop dom två busarna så kommer man långt. Dom har verkligen haft jättekul!

Nää, om man skulle fortsätta när man ändå är igång...

Se ya!

Grannhäng...

Det blev en kort dag på jobbet och väl hemma sprang Alissa med en gång in till grannen, jag fick haka på och självklart åkte lilla kameran fram :)




Alissa 

Jag får inte nog!

Den spelas näst intill lika ofta som "Vill du ligga med mig då" och är sååååå jävla bra! Jag lär väl tröttna snart, men just nu får jag inte nog!

Photoshop!

Våran begåvade datakille till granne installerade photoshop i våran dator och igår damp det ner en liten present i brevlådan. Jag kan inte bli gladare och många timmar framför datorn kommer spenderas framöver, wiiie!


TACK NIKLAS!!!

FOTO 

Vecka 18

Oj, nu tickar veckorna på och jag hinner knappt med att lägga in alla mag-kort. Nu är magen sådär fet-mullig-gravid på något sätt. Många tror säkert jag bara har en stor mage, en tjockismage och jag själv tycker inte alls den har samma "form" som under förra graviditeten.

Mors Dag!

Sista söndagen i maj var det MIN dag, mammas dag. Jag fick bestämma aktivitet och vad vi mammor är bra på är att shoppa, så ett besök till Ullared fick det bli. Därefter fika hos svärmor och till kvällen smarrig middag hemma.


Tack mina söta underbara älsklingar för en mysig helg!