Sorel

Som mamma är jag nu lite mer mån om att det mesta ska vara praktiskt. Som t.ex skor, jag vill inte gå ut i regn, slask och oväder med min dotter utan rejält vattentåliga och varma skor. På jobbet nu har jag två par, båda helt utslitna och dessutom läcker in vatten. Inte alls kul att få springa runt i dyngblöta strumpor 6 timmar om dagen.

Jag har nu fått upp ögonen för SOREL. Helt underbara skor för både vuxna som små. Jag har hittat mina favoriter och nu letar jag efter återförsäljare.


Åhhh jag älskar dom! Tänk hur underbara dessa hade varit på jobbet liksom privat!
Modellen heter Sorel Tivoli Rain

Morn morn!

God Morgon!
Vi har alla legat och snarkat i samma säng och det finns nog inget mysigare än att ha lilla lisenfisen bredvid sig. Strax innan 07 vaknade jag och då satt hon upp i sängen, med min iPhone i händerna och spelade spel, haha!

Nu är vi uppe och sitter/ligger framför barnkanalen...


Den här dagen liksom igår bjuder på dåligt väder och för oss väntar städning, det var meningen att vi skulle göra det igår men jag fastnade framför BB och då är det kört.

110312

Hej mitt i helgen!
Det är lördag och solen håller sig frånvarande. Men tankarna riktar jag mot våren och idag inhandlades en militär grön vår jacka av märket Saint Tropez på Design Only. Den var tydligen poppis och jag raffade åt mig den sista i storlek S, jihoo! Anledningen till en sväng in till el stada var för att Jimmy ville ha sig ett nytt halsband, och det fick han oxå. Den enda som blev lottlös var Alissa, vanligtvis brukar det vara tvärtom.
Efter ett härligt GBG besök åkte vi hem till min kära farfar som igår fyllde 75. Det bjöds på smörgåstårta och efter det en saftig frukt-tårta, himla smarrigt!
Kort och gott har vi haft en helt FAB lördag än så länge och nu väntar lite städning här hemma, sedan gosar vi ner oss i soffan framför mello-finalen.

Uppdatering!
Jag somnade som en gris under mello och missade vem som vann. Men av det man kan läsa på fejjan verkar det som att Erik tog hem vinsten. Han är bra och nummret var en riktig SHOW, me like! Hoppas det går bra i Eurovision :)

Party mitt i veckan!

Så var det fredag igen! Vaknade upp av stålande sol som gassa in i ögonen på väg till jobbet, och avslutar den med ett snöoväder på vägen hem. Var är våren? Mitt hopp är ute!

Veckan har varit finnemang förövrigt. I måndags hade jag Mary Kay party med lite vänner och det var mycket trevligt. Behöver få göra lite mer sånt, party av olika slag är aldrig fel. Till helgen väntar ledighet och jag ska få vara med min fina familj. Åhhh vad vi ska mysa!


Värdinnegåva! Nu ska både händer och fötter bli fina och lena :)

Nu ska jag springa iväg och hämta lillskruttan på dagis! Hörs sen...

KRAM

Victorias secret

Det har blivit lite dåligt på blogg-fronten, jag vet. Men det senaste har det känts som att dagarna inte går ihop, jag hinner liksom inte med. Lite vardagslyx hade passat bra just nu, en massage och jag är på G igen?! Maby baby!

I måndags åkte mamma och pappa till Thailand och i tisdags kom Tessan hem från NYC. Där spenderade hon en vecka med Karin och själva syftet med resan var att få se Bon Jovi på Madison :)
Jag beställde converse till både mig och Alissa men det gick tydligen inte att få tag på. Istället fick jag en liten överaskning från Victorias Secret...Super-sköna underkläder och en väl doftande parfym i en helt underbar flaska, just LOVE it!
 
TACK SYRRAN!

Update!

Samma dag som jag skrev det senaste inlägget åkte vi in till akuten. Jag ville att en riktig barnläkare skulle titta på henne, så det fick bli barnakuten på Östra. Alissa fick diagnosen; Ögoninflamation, influensa och halsfluss. 10 dagar penselin-kur och sakta men säkert blev vårat lilla hjärta bra igen ♥
Alissa