Flicka vs pojke!

Lindex Shop Online - ByxdräktLindex Shop Online - Sparkbyxa
                               Om det blir en flicka...                                                    ...och om det blir en pojke :)

Kyäni

Som ni känner till har jag inte känt mig bra det senaste, detta såg min kollega Tina väldigt tydligt och gav mig lite hjälp på traven till ett bättre välmående. Fungerar det? Jag testar och så får vi se om det hjälper :)

Kyäni är en liten "shot" man tar varje morgon där man får i sig dagens behov av vitaminer, mineraler. Den innehåller 10 av världens bästa bär, tex blåbär, hallon, granatäpple, noni och tranbär.


Här hittar du deras hemsida!

Askan nådde oss på Landvetter!


Igår kväll nådde askmolnet från Island oss på västkusten och Landvetter flygplats blev drabbad med en del förseningar och inställningar som följd. Av våra inrikesflyg byttes det flighter hej vilt och inget fungerade som det skulle. Eftersom vi går efter ett späckat schema så blir alla små förändringar helt kaos i våran planering. Men som tur löser sig alltid allt till slut och idag ska allt tydligen flyta på som vanligt igen.

Förövrigt så försöker jag i detta nu få Alissa i säng, hon behöver en nap men verkar inte riktigt vilja. När hon har somnat till ska jag ner och göra mig en sallad och mummsa på innan det är dags att åka till jobbet. Idag ska jag få göra min första BLX på dagen för iår, jihoo :)
Jobb 

40% avklarat!

Oj vad tiden går och jag ska vara ärlig och säga att kort på magen v14 (som jag lovade att lägga upp), v15 och v16 uteblir då dessa kort inte har blivit tagna. Men IDAG eller rättare sagt söndag-kvällar går min app in i en ny vecka och nu för en stund sedan visade den v17. Därför drar vi inte ut på det utan bild på tjockisen kommer här...

Tråkig dag!

Usch vilken tråkig dag! Alissa kändes inte helt hundra igår och mycket riktigt vaknade hon gråtandes inatt med hög feber, så den här regniga söndagen har spenderats inomhus. 
Jag har fått några dagar i ensamhet då Jimmy varit i Polen med jobbet, men kändes för trist att vara hemma så vi packade en väska och sov över hos mommo och mofa. Där har jag fått mycket hjälp med lissen eftersom jag själv inte känner mig bra, det är verkligen något som inte stämmer och ett besök hos BM för att kolla värderna i veckan måste jag nog klämma in. Är så så jäkla trött på den här SKITsjukdomen nu så jag spyr, dumma dumma mamma som gav den till mig. Våra graviditeter ser ganska lika ut, när hon väntade Theresé, dvs sitt andra barn blev hon sjukskriven redan i tredje månaden på grund av låga värden. Så är rädd att det inte ser så ljust ut för mig :(


In the garden

Att bara få göra något som JAG glädjs av gick jag ut i trädgården igår kväll och fotade med mitt finafina objektiv.
FOTO 

Jag mår inte bra!

Har precis lämnat Alissa på dagis och tänkte göra det som står på mitt papper, dvs vila. Jag gör inget annat än vilar och om jag mår så mycket bättre är tveksamt. Av att bara gå hemma tappar jag lusten till allt och någon livsglädje finns inte. Jag mår inte bra av det här!!! Att bli sjukskriven såhär tidigt är inte ovanligt när man har blodbrist/dåliga värden, men eftersom det gick väldigt bra med Alissa är det väl meningen att det ska gå mindre bra den här gången, och jag har kommit fram till att graviditet inte är något för mig. Känner redan att hela sommaren är förstörd. Nu snackas det om att jag ska få en blodtransfusion, och allt som rör sjukhus, nålar, förlossning gör mig rädd. Trotts detta kommer jag göra allt för att våran lilla nykommling ska ha det så bra som möjligt i magen.

Det ska vara roligt, mysigt och spännande att vänta barn...inte tvärtom! Jag vet att jag inte är ensam av att känna sähär men vad gör jag för att få det bättre?! 

Inte råga på allt så är jag KONSTANT hungrig, oavsett hur mätt jag är så finns det alltid MAT i mitt huvud. Jag lär väl överstiga 25kg den här gången...


Drömmer mig tillbaka till Turkiet...

Bröllop ♥

Igår var vi som sagt på bröllop. Finaste Anna & Magnus gifte sig vid Askimsterassen.


Brudparet var så fantastiskt vackra och vi är så glada för deras skull. Allt var perfekt!
Tack underbara Anna och Magnus för att vi fick dela eran stora dag med er! ♥ 

Naglar!

Åhh vilken underbar söndag, tidigare i veckan snöade det och idag är det rena rama sommarvärmen. Idag har vi inte gjort allt för mycket, försöker smälta gårdagens bröllop. Nu är vi hemma hos min mor och far och planerna ser ut som att vi stannar här på middag, oxfilé och bakpotatis, mums!

I förrgår gjorde jag förresten naglar hos Frida i Borås. Jag har väl använt lösnaglar vid något tillfälle men nu blev det på riktigt, gjort av ett proffs. Jag valde inte så långa då jag inte är van och vist känner man sig lite handkappad ibland, haha.


Sommarfräsht!

Jag är gravid!

2 dagar efter mitt "Sorel" inlägg, dvs den 15 mars så åkte jag till jobbet i vanlig ordning, jobbade med bästa Fia och klagade på att jag mådde illa och att dumma mensen var sen så fort jag kom fram. "Du är med barn" fick man höra då. Men att jag skulle vara gravid fanns inte en chans, hur skulle det gå till?! Jaja, jag blev iaf medtvingad till Pressbyrån under rasten och fick köpt mig ett test. Några timmar senare tog jag mig i kragen och gick in på toaletten på jobbet, och även där fick jag se ett STARKT plus på stickan. Jag föll i shock och började störtlipa. Att jag skulle vara gravid fanns inte på kartan, vi som skulle skaffa ett syskon till Alissa om ca ett år. Jag ringde såklart inte Jimmy utan fick åka hem och plocka fram stickan, han var lika förvånad som jag. Men vi pratade igenom det och för oss finns det naturligtvis ingen annan väg att gå än att följa linan ut. Våran älskade dotter ska bli storasyster i början av november ♥

Jag har hunnit med några besök hos BM och även gjort ett VUL för att konstatera vilken vecka jag är i. Än så länge har graviditeten gått bra bortsätt från det hemska illamående jag har fått utstå (mycket värre än med Alissa). Men jag kämpar på och har världens goaste och mest förstående kollegor som hjälper mig på jobbet, KÄRLEK TILL ER!

Idag går jag in i vecka 14 ♥
Men kort på dagens mage kommer upp lite senare då det ej är taget ännu, här nedan kommer tidigare veckor...


Vecka 12


Vecka 13

Jag använder redan mammaleggins och magen växer så det knakar. Har väl hört att det kommer lite tidigare andra gången men det här är ju löjligt. Har ni upplevt detsamma med andra barnet?