Helgen som gått

Vilken händelserik men ändå slapp helg vi har haft. Igår höll vi oss inne och städade huset (det behövdes), belönade oss själva med thaimat, en långdusch och sedan lördagsgodis framför säsongens första avsnitt av Så mycket bättre. Lovely day!

Idag blev det sovmorgon och morgonmys framför Mysteriet på Greveholm (som förövrigt går varm i DVD:n just nu då Alissa är väldigt förtjust i spöken). Vid lunch åkte vi till B-plan där Jimpa fick köpt sig ett par nya skor till jobbet, lite mat fick vi i magen innan vi sedan åkte hem till min kusin som imorgon fyller 14. Där fick vi ännu mera mat, tårta och även besök av min mosters granne som har tagit över våran gamla orm PY. Det var ett kärt återseende och mamma var helt salig och satt med henne lääänge. Även lilla lisfisen vågade hålla och klappa.
Jepp, vi har haft en mysig helg och det känns tråkigt att det redan är måndag imorgon igen. Tänk om detta var våran sista helg ihop som tre i familjen, vem vet.


Jimmy är tveksam men skorna sitter gött på fötterna så det gör att dom får stanna. ECCO är väl inte kända för något annat. Jag tror dom blir kanon på jobbet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback