Namn?

Är såklart nyfiken på vad som händer i magen nu i vecka 35 och googlar. Läser då även... "har ni inte hittat några alternativ till namn än så är det hög tid att diskutera detta nu".
Ja just det, namn?! Vad ska våran bebis (som inte änns har fått något smeknamn i magen) heta? Den här gången får vi kolla på alternativ till båda könen, och det där med namn är fasiken inte lätt alltså. Det är klart vi har pratat om det men är oftast inte alls eniga. Vill absolut inte "döpa" vårat barn redan nu till något, utan ha med oss alternativ till förlossningen och känna lite på det när bebben är ute. Först då vet vi vad som passar, precis som vi gjorde med Alissa.
Än så länge har vi ett namn som vi båda gillar, ett killnamn som har rötter från Italien vilket vi gärna vill. Det är absolut ett namn vi tar med oss. Men tjejnamn?! Såååå svårt!!! Nää, där får vi fortsätta att söka...

När och hur valde ni namn till era barn? 

Kommentarer
Martina

Mats va jätte bestämd med att inte diskutera namn innan vi visste vilket kön barnen hade. Eftersom vi gjorde köns UL på båda så va de lättare att diskutera den biten sedan. Savanna va dock bestämt sen innan vi va gravida att bebisen skulle heta om de va en flicka. Så när BM sa att de va en flicka va mats gensvar "då blir de en Savanna". Scott där emot hittade någon av oss bara några få veckor innan han föddes, tycker pojknamn är jätte svårt. Hade han varit en tjej vet jag vad han hade fått heta. Har för mig att vi hade något mer namn på Scott, men att de va namn nr1 och han passade ju i det så de va bara att köra. Ett barn växer ju i sitt namn, skulle aldrig kunna tänka mig att mina barn skulle kunna heta något annat än de vi hade bestämt =)

Lycka till, Kram

2011-09-29   23:04:41  
Linda Brodin

Alva var tänkt till en Lova genom halva graviditeten. Sen ändrade vi oss och valde Alva och det blev det när hon kom ut. Hugo har Daniel valt sedan många år tillbaka så det fick det bli. Vi har kollat kön på båda så några mer namn hade vi inte :)

2011-09-30   09:54:55    http://gorgon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback