Sjuka barn!

Vilken dag! Mina barn har verkligen inte velat samarbeta idag, har det inte varit den ena så har det varit den andra...! Min ork är helt slut.
Alissa har varit på riktigt bushumör och tillslut slog bägaren över för min del. Båda barnen har ögoninflamation och har därför fått hålla sig inne. Men ser ögonen bättre ut för lissen imorgon blir det dagis, hon behöver verkligen leka av sig efter två dagar inomhus.  

Kan någon skicka över lite tålamod tack!!!

Kommentarer
Caroline

Usch, vad pestiga sådana dagar kan vara! Och då har jag ändå bara en som sagt!



Hoppas du inte tar illa upp nu... men du avvaktar väl dagis tills att hon är helt bra? Hör jag bara ordet "ögoninflammation" nu går det rysningar genom mig efter ett antal supersega omgångar. Jag är livrädd att vi ska få det igen. Handlar eg inte om att jag misstror er utan min rädsla gör bara att jag måste fråga =)

Hoppas skiten släpper snart!!

2012-04-11   21:29:23  
Jimmy

Info från 1177.se

Ögoninflammation!



Kan barnet gå till förskolan?

Barn som har ögoninflammation med röda ögon och lite kladdigt sekret i samband med en lindrig förkylning behöver inte vara hemma från förskolan om de mår bra för övrigt. Barn som går på förskola ska vara så pigga att de orkar delta i alla aktiviteter. Barn med allergibesvär i ögonen behöver inte heller vara hemma.



2012-04-12   09:02:34  

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback