Bio-kväll!

Här på hemmafronten ser inte läget bättre ut ang sjukdomar. Adrian är superförkyld och har hemsk ögoninflamation. Alissa mår som tur bättre och har spenderat natten hemma hos mormor och morfar. Jag har åkt på något fuffens nu och mår inte alls bra, halsen är tjock och näsan rinner. Igår var jag sängliggande och Jimmy fick komma hem tidigare för att hjälpa till med barnen. Även idag är han hemma och hjälper mig. TACK min älskade man!

Men jag hoppas verkligen att det släpper SNART för ikväll väntar ett restaurang & bio-besök samt jobb i helgen. Och det är inget jag vill missa!

Kvällens bio har jag sett fram emot hela veckan och om jag så är döende ska jag dit och se den filmen. Gissa vilken?! Dadada...TITANIC 3D såklart!
När den hade premiär -97 var jag 12 år gammal och gick och såg den på bio med hela tjejligan i klassen, vi var säkert 10 tjejer. ALLA gick ut ur salongen gråtandes efter filmen (mest för att Leo "Jack" dog). Det var den bästa film jag sett och jag såg den ytterligare en gång på bio någon vecka senare. Långt innan den kom ut VHS hade jag den hemma då min morfar lyckades få med sig den hem från Italien. Det var poppis kan jag säga och filmen gick varm hemma. Jag skulle nog tro att jag har sett den filmen ett 50 tal ggr. Och jag älskar den fortfarande!

Av så många skepp/fartyg som förliste under den tiden så har Titanic blivit så uppmärksammat, varför?! Det är något speciellt med den historian och jag kan inte sluta att fasciners. Så sent som i söndags låg jag uppe och tittade på en dokumentär, den var ca 2 timmar lång men kändes som 30 min. Allt som rör Titanic fångar mitt intresse och jag känner mig ganska påläst om vad som hände under den jungfruresan.

Nu var det några år sedan senast jag såg Titanic och att få njuta av den ikväll PÅ BIO och dessutom i 3D ska bli riktigt härligt. Jag kommer garanterat göra en repris av biobesöket -97, alltså gå ut ur biosalongen med många tårar. Att så många människor fick sätta livet till på ett så hemskt sätt berör mig.

Natten mellan lördag och söndag (14-15/4) är det 100 år sedan Titanic gick under.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback