Till salu!

 
I 3-4 år har vi haft 2 st Canada Goose jackor hängade i garaget. Dom är inte äkta men upplever dom ändå som bra och fluffiga (inte alls så "platta" som dom flesta kopior är). Dom används inte av oss och tänkte väl höra om det finns intresse för dom?
 
Den bruna är min och är i storlek XXS, men den är väldigt stor i storleken och är mer som en S. Den svarta är Jimmys och är i storlek M. Samma sak där, mer som en L. Modellen är "Snow Mantra" vilket är den populära av alla Canada Goose jackor. Pälsen är äkta och jättefin!
Jackorna är sparsamt användna och därmed i fint skick. Det enda man kan klaga på är att sömmen har gått upp vid fickan på båda jackorna, men det är inget som syns och går lätt att fixa till.
 
OBS! Bilderna är tagna av mig och det är alltså jackorna på bilden som är till salu.

Nu är det höst

Hallå igen (efter sisådär 1 månads frånvaro). Sist jag skrev var det "sommar", men den har vi nu avslutat med en Turkiet resa och när vi kom hem i måndags kickade vi igång hösten. Fyy, så kallt vi har det här i Sverige, det är nästan farligt att åka till varmare bräddgrader ibland, man vill liksom inte åka tillbaka till det här.
 
Men nu är det som sagt höst och mission nr 1 är nya höst/vinterkläder till barnen. Jag är så kluven över vad man ska köpa. Overall, termobyxor med jacka, fodrat regnställ? Till Adrian är iaf overallen kirrad, jag har sparat Alissas gamla, den är grå/svart och passar perfekt i år. Även en enkel jacka är fixad, hittade en blå dunjacka på H&M igår.
Men så kommer vi till Alissa, det lutar ju åt en overall men har redan besökt dom vanliga stora kedjorna utan resultat. Är väldigt sugen på en Isbjörn of Sweden, men ska man slå till? Babyshop har 15% just nu så det gäller att passa på...