Snacka inte skit!

Det är ganska tråkigt när folk ljuger en rakt upp i ansiktet, eller hur?! En sån person blir ganska svår att lita på i fortsättningen...jag är ganska långsynt när det gäller sånt! Samma sak när det gäller skitsnack...!!! Vad är det man vill vinna eller bevisa med att sprida massa falska rykten?! Det drabbar ju alla, även dom oskyldiga. Jag får verkligen ont i magen av sånt. Hatar det beteéndet, vi är väl vuxna människor?! Det är tråkigt men tydligen en livsstil för vissa, att försöka få andra att framstå så mycket "mindre" än en själv. Dåligt självförtroende?

Vad tycker du om skitsnack??

Förövrigt ser denna dagen ganska ljus ut, även om vädret inte gör det. För min del blir det nog en sväng förbi SATS lite senare och ikväll kommer dom bästaste över på middag och förmodligen lite idol-span, underbart!

Hörs sen! 


Kommentarer
Annette Andersson

Jag tror de som snackar skit om andra gör det för att framgå som en bättre människa själva.De har fruktansvärt dåligt självförtroende. Sen så är man en bra människa den dagen man kan accepterar en människa som den är..med både fel och brister.

Alla har vi fel och brister..Ingen människa är bättre än den andra varken man har mer pengar eller ej..Alla är vi lika värda..Alla är vi av kött och blod..

2009-11-06   11:35:32  
Jessica

Fan va bra sagt!!! Håller fullständigt med! =)

2009-11-06   11:38:32    http://kackisen.blogg.se/
Emma, Oliwers mamma

vadå förmodligen idol??? hmm skärp dig ;)



Ja det där med o snacka skit är blää. De har dålig självkänsla och självförtroende.

Man ska alltid börja hos sig själv. Kasta inte sten om du sitter i glashus.

2009-11-06   11:54:31    http://fantasiemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback