Yesterday

Gårdagen såg ut såhär; Vi gjorde lite ärenden på torget, hämta ut en bok på biblioteket och när vi ändå var där stannade vi till i barnrummet och läste några sagor, Alissa klädde ut sig till lite allt möjligt och samtidigt låg Adrian i vagnen och drack välling. Köpte lite mellanmål och begav oss sedan mot den stora lekplatsen nere i Kärra. Där fick Alissa leka av sig rejält och när vi åkte hem någon timme senare somnade hon på soffan så fort hon kom innanför dörren. Inte så lyckat eftersom det inte gick att få henne i säng på kvällen.
Vid 17 tiden kom bästaste Elin förbi, det var mycket trevligt och så kul att se henne. Barnen fick varsin present, jättefina kläder. TACK! ♥
Inte långt efter att Elin gick knackade det på dörren igen och där stod Magnus och Anna, våra fina grannar här i Gerrebacka. Dom stannade på en kvällsfika och så tjöta vi lite om lördagen ;-)
 
Dessa två fräcka plagg fick våran Adis. Alissa fick en byxdräkt i jeanstyg med söta små hjärtan på (som jag ej hittar något kort på).
 
(Bilder lånade från Lindex)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback