1 år sedan idag!

Hej i ett soligt ikea-land!
Idag är det exakt 1 år sedan jag hade BF med våran fina lilla plutt. 15 juni 2009 var lilla Lissen beräknad men stannade kvar i gosiga magen ytterligare 15 skitjobbiga dagar.

Ända sedan Alissa föddes har jag fått mail från Pampers om vad som sker i utvecklingen och vad man har att vänta sig. Ca 2 veckor kvar till 1 års dagen men idag damp iaf "1 års mailet" in i inkorgen.

Hej Jessica,
 
GRATTIS PÅ ETTÅRSDAGEN! Och många glada hälsningar från oss på Pampers! Ditt barn påbörjar nu sitt livs andra år. Njut av att höra ditt barns pladder, och försök urskilja de första orden. De är inte alltid så tydiga, så håll öronen öppna för speciella ljudkombinationer som kanske refererar till vissa speciella saker. Kanske "ov" för vovve eller "yss" för syster. Vid den här tidpunkten börjar många barn dessutom att gå, medan andra väntar flera månader till och föredrar att ta sig fram genom att krypa eller åla, vilket går enklare och snabbare när man är utrustad med två korta, knubbiga ben som inte alltid gör som man vill. Även om du jättegärna skulle vilja gå och prova ut barnets första par skor, försök motstå frestelsen att förhasta dig. Att fylla ett år medför nämligen inte automatiskt att ditt barn börjar gå och prata. Låt barnet vara baby så länge det vill, och njut av barnets tillit till dig så länge det varar. Du kommer att sakna babytiden när den väl försvinner. Innan du vet ordet av är ditt barn vuxet!

Just nu står Jimmy och gör tacopaj med en god sallad till, bäste Krille är på besök och Alissa springer runt och äter på allt hon ser/hittar...kanske är dags för lite mat till henne också, hihi.

Ha en bra TISDAGS- KVÄLL!

Kommentarer
Elin

Jag vill också komma och hälsa på jue :(

2010-06-15   20:05:49    http://ellielack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback