Alissa 3 år!

Idag är det 3 år sedan våran stora tjej föddes. Det var varmt och soligt, en dag jag aldrig glömmer. Men idag är det alltså 3 år sedan, tiden springer iväg och likaså våran dotter. Tiden går för fort!
 
För några veckor sedan inhandlade vi hennes födelsedagspresent som sent igår äntligen fick monteras. Medans jag bakade cupcakes, monterade Jimmy. Vid 02.00 inatt var vi klara och ställde in det nya köket i hennes rum. Kunde inte bärga mig förren hon skulle vakna på morgonen och se vad som stod där.
Mycket riktigt hade vi världens gladaste tjej på morgonen, hon ÄLSKAR verkligen sin nya möbel.
Under dagen har vi haft besök av dom flesta i släkt och bekantskap. Även bästa kompisen Emilia var över en sväng.
 
Dagen har varit toppen på alla sätt och vis. Alissa har fått sina älskade tårtor (Hello Kitty & Cars) som hon önskade plus en mängd fina presenter (för många för att fota). Vi vill tacka alla som dök upp och för jättefina och uppskattade födelsedagspresenter. Alissa är sååå nöjd!
 
 
Lindex Shop Online - Klänning
 
För alla barn är kanske inte mjuka paket (dvs kläder) det roligaste att få, men Alissa tycker det är minst lika roligt som hårda paket (även om det inte ser så ut när hon öppnar dom). Idag har hon säkert gjort 4-5 klädbyten. Ovanför har vi 2st klänningar som hon fick, redan favoriter och den gröna ville hon inte änns ta av sig vid läggdags. Utöver kläder så fick hon en resväska, hårspännen, pennor, bubbelsvärd, paraply, "hoppboll", pippi-skor, flera småleksaker och pengar.
 
TACK ännu en gång för idag och att ni gjorde Alissas dag så fin! ♥
 
Klänningarna kommer från Polarn o Pyret & Lindex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback