Slänga, skänka eller sälja?


Ang rensandet så rensar jag HELA TIDEN här hemma. Under varje städning är det alltid ett gäng prylar/kläder som åker ut i garaget. Kläder som har blivit för små såklart. Sedan är det en del som har fått bestående fläckar eller slitage, dom hamnar på dagis. Men barnens första kläder av oss, släkt och vänner sparas och ligger i varsin kartong uppe på loftet i garaget. Där finns bl.a Alissas första overall, skor och filt. Adrian har inte hunnit spara ihop så mycket än men hans kartong lär fyllas så småningom också.
Sedan har vi mamman i det här huset som inte kan få nog av att handla, kläder som jag har köpt har hamnat i en speciell låda, det är kläder som ska säljas. Dessa två klänningar ovan är i stl 74 & 80. Inget som Adrian kan ärva därför ska det ut till försäljning.
 
Vad gör ni med era gamla kläder?

Kommentarer
Linda Brodin

Ja herregud vad det finns att rensa! Här har Hugo fått ärva det som gick, sedan har vi gett Alvas kusin en hel del, kusinen är 10 veckor äldre än Hugo så det blev lagom. Vissa kläder har vi gett bort till bekanta som varit gravida, det har varit ett par stycken så kläderna har "gått åt" :)
Lite har vi naturligtvis sparat som kan vara kul för henne att ha när hon blir stor.

2012-06-26   07:50:40    http://gorgon.blogg.se
EMMA

Säljer säljer
Sparar vissa speciella saker

2012-06-28   00:16:06  

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback