Det jag gör allra bäst!

Usch vad dagarna, veckorna, månaderna går. Vi är redan inne i mitten av juni (vilket dock inte syns). Adrian blir snart 7 mån och Alissa 3 år. HJÄLP!!! 
Jag älskar verkligen det här livet som mammaledig, det är en tid i livet som aldrig kommer tillbaka. Att ta dagen som den kommer och göra det man själv vill. Men tiden går fort och det gäller att ta vara på varje stund vi får tillsammans.

Idag likt många andra gånger har jag varit i farten igen. En tripp till Frölunda Torg blev det och ett gäng nya pyjamasar fick följa med hem till lilleman. Han växer verkligen så det knakar och stl 68 är nu ett minne blott. Det blev även ett kakfat i tre våningar som kommer passa Alissas 3 års present perfekt. Gissa vad hon ska få!? ;-) Fler galgar till hennes garderob, en jacka på rean från POP (till mig) och en Yankee Candle wunderbaum till Jimpas bil blev det oxå. 

Adrian Hammond kallingarna ovanför klickades hem för någon dag sedan och damp ner i brevlådan idag. Det kanske blir en ny favorit. HÄR finns dom!

Trackback