Från igår...

Slänger in ett snabbt inlägg om gårdagen...

Jag och Alissa var som sagt hemma hos mina föräldrar, vi käka smörgåstårta, kolla på Lets Dance och gosa med Dogge.


Mums! Tack mamma ♥


En spökhund! Nejdå, det är bara Douglas, världens snällaste!
Alissa drog han i svansen och skrattade, haha...galna unge :P



Hade även en liten fotosession under kvällen...


IGÅR FYLLDE ALISSAS KOMPIS LIV 1 ÅR
OCH IDAG FYLLER LIVANS MORMOR OCH MIN CHEF ÅR, GRATTIS!

Happos ni får en FAB lördag!
K R A M

Just nu...

Lissen ligger i sin coola NIKE-dress och dricker välling, Jimmy kom precis innanför dörren och klaga på min dåliga parkering av V70:n, och jag sitter vid datorn men ska strax städa lite här hemma innan jag och Alissa ska gå upp till mormor och spendera kvällen där. Det blir smörgåstårta och Lets Dance tillsammans med familjen och lille Douglas såklart. Jimmy ska iväg och bowla med Paul och ha en trevlig grabbkväll bara dom två.


Hur ser eran fredagskväll ut?

Kvällsmys...

Jimmy jobbade över och kom hem vid 20 tiden idag, då åkte jag ner till coop och handlade lite. 80% var mat, välling och blöjor till Lissen. Resterande 20% var grejer till att göra varma mackor, och det var precis vad vi gjorde när jag kom hem. Såååå gott!!!



G O D   N A T T

CUQUITO Soft

G O D   D A G   S O L I G A   T O R S D A G



Idag hittade jag Alissas nya inneskor från CUQUITO i brevlådan som jag beställde i måndags.
Dom finns i en mängd olika färger och mönster, men jag valde ett par vita som jag kan tänka mig passar till det mesta, i storlek 20 (6-12 mån)
Riktigt snygga och bra för den lille som lär sig eller precis har börjat gå.
318:- ink frakt på http://babyjunglestore.se

Nu har Alissa fått ha på sig dom i ca 30min. Hon får ett mycket bättre grepp när hon kryper och även när jag går med henne.
Helt klart ett bra köp!

5 dagar kvar...

Ännu mera snö! Visst är det mysigt, men nu börjar iaf jag smått tröttna och vill ha VÅR! Känner inte ni detsamma?!

Denna onsdag började med en härlig sovmorgon, det är så UNDERBART att ta in Lissen i våran säng när Jimmy åkt till jobbet. Vi varvar lite sovpauser med bus och SvtB tittande ♥
Jag måste passa på och gosa så mycket jag kan nu, nästa vecka börjar jag nämligen jobba och Jimpavimpa får vara hemma. Han sitter och planerar vad dom ska hitta på för skoj och visst blir man lite avis. Men han kommer klara det galant, mina 2 älsklingar kommer att ha så mysigt ihop!

Efter våran långa gosiga mysmorgon kom mormor och g.morfar på besök, mycket trevligt. Nu är vi åter ensamna och att gå ut på en promenad lockar inte i det här vädret tyvärr. Det blir en lugn dag här hemma istället.

Hörs senare!
K R A M ♥

Nyshoppat!


Vita rosor till Alissas rum!


Leggins från Lindex, 249:-


Glansiga leggins från GT, 149:-

Har även kirrat en present till Liv.

Ha nu en fin kväll!
K R A M

Världens bästa Liss ♥

Mammas lilla älskling är ingen bebis längre, den tiden är nu förbi.

Alissa kan nu vid snart 7 mån ålder:
Krypa
Sitta
Ställa sig upp




Älskar att leka i sitt rum ♥

The weekend...

Hej alla söta!

Här kommer en liten uppdatering om vad vi har sysslat med i helgen...

F R E D A G

Fredagskvällen spenderades här hemma med mysiga vänner på besök. Vi åt middag, drack vin och kollade på Let`s Dance. Lissen var med ända fram till 21, sedan somnade hon så gott i sin goa säng ♥





L Ö R D A G

Större delen av våran lördag bestod av städning och åter städning här hemma. Det behövdes, men som vanligt när vi håller på och röjjer här hemma dyker nya ideér upp, och det slutade med att vi åkte till IKEA. Inget inhandlades dock, men det kommer ;P
Ingen som är intresserad av en dubbelsäng, 2st sängbord och matchande byrå i ekfaner? Har även en "tv-bänk" med tillhörande hylla, soffbord och byrå i ekfaner (Samma serie) Allt från IKEA!
Hojjta till isf!

Klockan 22.45 åkte jag till jobbet, DEEP på BLX, YEAH! Men det gick skitbra med dom nya killarna jag hade med mig, dom fick allt jobba :P

S Ö N D A G

Sovmorgon för min del, Jimmy gick upp tidigt med våran fina dotter. Vi har inte gjort mycket, slappat framför tv:n, lekt med lissen och KÖPT EN NY DAMMSUGARE. Våran gamla var inne på sista versen. Den köpte jag när vi bodde i våran etta för lääängesedan, men nu har den alltså gjort sitt och får flytta in till garaget.


Våran gamla...
Kommer dock sakna den pga "sätta på/stänga av" funktionen på handtaget och att den är väldigt liten.




Och här har vi den nya skönheten, riktigt läcker!
Electrolux ultrasilencer, och jag måste nog erkänna att det är en enorm skillnad från våran gamla. Den är tyst, snygg och en jävla kraft.
*Rekomenderar*

Under kvällen lämnade vi bort Lissen till mormor, jag och Jimmy drog oss upp till Magnus och Anna. Vi spelade TP, kollade film och fika på gott te och mumsig sockerkaka som Anna bakade.
Vi fick även med oss en hissgardin hem, likadan som jag kollade på IKEA igår och som dom inte behövde. Kunde inte hålla mig och satte upp den med en gång.



Nu är klockan jätte-jätte-jätte mycket och ska nog lägga mig, ska upp tidigt och hämta hem min dotter, sedan får vi se vad morgondagen bjuder på.

G O D  N A T T

Vita drömmar!

N Y T T  F R Å N  I K E A


En ram till fönsterbrädan i vårat sovrum som Alissa ska få pryda.
Blockljus är alltid trevligt.
En lykta som kanske hamnar i vardagsrummet...

Köpte även en kökspall till Alissa. Så att hon kan hjälpa mamma och diska, laga mat och baka framöver. Den var dock i obehandlat trä men med lite vit färg på så kommer den passa perfekt.

F R Å N  I G Å R  K V Ä L L


Igår kväll somnade Alissa tidigt och Jimmy hade träning. Hade behövt plocka iordning lite här hemma men eftersom jag inte har mått så bra de senaste dagarna blev det istället lugn och ro framför tv:n med en helgrillad kyckling och Johan Falk ♥

I D A G

Lugn fredag och Alissa har mer eller mindre klarat sig själv. Hon har lekt och lekt och åter igen lekt men allt hon kan hitta. Leksakerna är numer ganska tråkiga och att riva ut filmer och annat skoj från hyllorna är roligt. Skönt att hon kan leka på egen hand men man får ändå hålla koll eftersom hon kryper/ålar sig fram. Trappan börjar bli farlig.
Jag själv spenderade en lite längre tid framför datorn och Hemnet för en stund sedan, hittade en villa i form av bostadsrätt i Lerum och drömde mig bort.
Byggt 2008, 122kvm, hyra 4300 och ett utgångspris på 2,8.

Verkligen jättefint, men vågar man flytta från Kärra till ett område jag inte känner till?!
Jag tycker dom ska bygga sådanna hus här, då hade jag inte tvekat en minut!!!
http://www.hemnet.se/beskrivning/557395?r=3

Nu byta blöja. Ikväll kommer bästa Krille & elin, tror även Magnus skulle dyka upp =)

Ha en bra kväll!

Inne eller ute?

G O D  K V Ä L L 

Jag antar att dom flesta sitter klistrade framför handbollen i detta nu, det gör jag. Har precis mölat i mig en pizza och massa cola med min kära syster, usch va mätt man kan bli, men gott. 

Dagen har vart bra trotts att jag har varit väldigt trött. Var hemma strax efter 03 inatt efter några timmars utbildning med 2st nya medarbetare. När Alissa vaknade vid 8 tiden imorse var man inte alltför tuff, som tur var somna hon om efter lite välling. Vid 13 kom Tessan på besök, vi fika på goda bullar som hon hade köpt med sig och senare när Jimmy kom hem åkte jag och Tess till b-plan och köpte oss nya kängor. 


Nu är man med på "innelistan" när det gäller skor igen!

Hoppas ni får en bra kväll!
Kram

Alissas nya stol...

Idag kom pappa Jimmy hem med ett stort paket, och i det stora paketet låg en bilbarnstol. Alissa börjar nämligen lite smått växa ur den nuvarande. Det blev en Volvo Original i svart, den är skitsnygg!


Lissen ska självklart ha det bästa!

Vilken bilbarnstol använder du till ditt barn?

//Jessica

På en promenad...

Efter besök av min farmor & farfar gick vi ut på en prommis i vårat vackra vinterland ♥








//Jessica

FOTO 

Som det kan gå...

...om man ställer en skål med gröt på bordet.

Mammas & pappas lilla busfrö ♥ 



//Jessica

Mån, tis, ons...

Redan onsdag, dessa tre första veckodagar har gått väldigt fort. Här kommer en liten uppdatering om vad jag har haft för mig...

Måndag: Först personalmöte på jobbet, sedan hem till Johanna och Liv. Hade en helmysig eftermiddag uppe i lilla Bollebygd ♥


Alissa & Liv i sina vagnar!



Lite shopping blev det naturligtvis oxå, bokstäverna och skålen fick jag med mig hem från butiken där Johanna jobbar. Förra gången köpte jag dessa hjärtan som hänger så fint i köket.

Tisdag: Min älskade Jimmy fyllde 25. Men medans han var på jobbet åkte jag och Therese till Kungälv och köpte en ny overall till Alissa. Blev väldigt nöjd!!!



Fanns även i rosa men kände att svart och guld-dragkedja var lite tuffare :P
Lindex 299:-

När jag och Lissen kom hem åt vi en mumsig middag ihop med födelsedagsbarnet innan han åkte iväg och träna. Fram tills att han kom hem igen hann jag fixa lite här hemma...

Jimmy busar med Alissa innan träningen.




Världens mysigaste kväll ihop med min 25 åring ♥

Onsdag:
Det är inte ofta Alissa sover i våran säng men i natt vaknade hon och var jätteledsen i sitt rum, och då är det klart hon får sova bredvid mamma och pappa.
Finns det något mysigare än att vakna upp bredvid dom man älskar?! Så startade iaf denna onsdag.
Vid 12 tiden kom mormor och vi åkte ut till Ytterby och hälsade på Hjördis. Efter det åkte vi till B-plan och jag köpte med mig 2 fina plagg från GT. Blev även en sväng in på Coop och middagshandling, idag tacos.

//Jessica

Paus...

Hur mår ni mina vänner?! Jag har haft den mest hektiska veckan på riktigt länge. Har jobbat som en tok, kom hem för några timmar sedan från jobbet där jag har spenderat dom senaste 28 timmarna. Men det har gått jättebra trotts att jag var helt färdig där på slutet, jag är inte riktigt van vid det där än. Är bortskämd här hemma. Men snart är det februari och då ska Jimpa vara pappaledig och jag ska äntligen få jobba lite med Johanna, som jag har längtat.

Förövrigt har jag missat en del här i blogg-världen, har precis suttit och långläst alla inlägg från favvo-bloggarna, det tog sin lilla tid. Men nu är jag åter igen uppdaterad i vad som hänt :) I förra veckan blev jag framröstad till VECKANS BLOGG i Sias blogg. Med det fick jag skriva ett inlägg som Sia skulle lägga upp på sin blogg. Jag har tyvärr inte skrivit något än, men är på G. Senast imorgon kväll skickar jag inlägget till Sia. Förlåt så mycket för dröjandet!

Nu sitter man här i soffan och tittar på premiär avsnittet av Lets Dance. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker än, men blir antagligen fredags-nöjjet framöver :P

//Jessica

Fullt upp...

Jag har jobbat heeela helgen och nu även mån-fre, heltid på hög nivå. Det gillar vi =) Härligt att få jobba av sig lite mitt i allt blöjbytande. Jimmy har semester denna veckan, på måndag går jag alltså tillbaka till mammaledigheten. Men måste säga att jag nästan längtar till den dagen jag får börja jobba på riktigt igen. Få koll på saker och ting och kanske lite ordning.

Nu ska jag hänga upp tvätten och slänga mig i sängen!

Godnatt!

Jobb 

Första pulka-turen

Idag fick Alissa äntligen prova sin pulka vi fick redan när hon låg i magen. Vi packade in henne riktigt ordentligt och begav oss ut i snön.





Efter den lilla åkturen gick vi hem till mormor & morfar för en värmande kopp kaffe.
Alissa fick en liten nyårs-present, en docka :)

Nu har våran lilla flicka precis somnat efter 45 min skrikande. Vi har bytt från ersättning till havrevälling och det är magen inte riktigt van vid så stackarn har haft magknip :( Men nu sover hon gott i mammas och pappas säng. Går nog snart ner och lägger mig bredvid, imorgon väntar nämligen jobb.

//Jessica

Välkommen 2010

Nyårsafton blev en lugn sådan för våran del. Nu har vi barn och man kan inte röjja på som förr. Men vi hade en helmysig kväll med trevligt sällskap, god mat och Nintendo wii. Alissa och Wincent sussade så gott vid tolvslaget, väldigt skönt att dom inte vaknade av allt oljud.
Framåt 1 tiden avslutade vi kvällen och rullade hem. Krille & Elin följde med och sov över. 
Imorse vakna Lissen vid 9, åt och somnade om i våran säng. Men när hon sedan vaknade andra gången kom Elin in och hämtade henne och jag kunde sova vidare, gick inte upp förren vid 12 *skööönt*













GOD FORTSÄTTNING...

Miljon Bingo

I onsdags åkte vi hem till Kristoffer & Elin. Det bjöds på smarrig tacos och sedan chips i mängder. Elin hade gjort en helt underbart god advokado dip. Kl 20 spelade vi miljonbingo, men kammade vi hem några miljoner tro...haha, inte änns en ny lott vann vi. Vi tittade inte änns klart utan satte istället på en film, IceAge 3. Alissa hängde med länge men somnade framåt 21 tiden i Ingelas säng. Vid 23 tiden packade vi ihop och åkte hem.



Tack för en trevlig kväll ♥